Aykut Kocaman'ın Şampiyonluk Hesabı

Aykut Kocaman'ın Şampiyonluk Hesabı
İlgili Haberler Aykut Kocaman'ın şampiyonluk hesabı Aykut Kocaman: ''Valbuena'dan sonra sorunumuz çözüldü'' İrfan Buz'dan büyük tepki! ''Görme şansı yok...'' Giuliano'dan Şampiyonluk açıklaması Musa Çağıran'dan hakeme tepki! ''Nasıl gördü?''.
İlgili Haberler

Aykut Kocaman'ın şampiyonluk hesabı

Aykut Kocaman: ''Valbuena'dan sonra sorunumuz çözüldü''

İrfan Buz'dan büyük tepki! ''Görme şansı yok...''

Giuliano'dan Şampiyonluk açıklaması

Musa Çağıran'dan hakeme tepki! ''Nasıl gördü?''

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Osmanlıspor maçının ardından düzenlediği basın toplantısında şampiyonlukla ilgili de konuştu.

Aykut Kocaman, rakiplerinin puan kaybı yaşamaları gerektiğini vurgularken, 72 puana ulaşmadan şampiyonluk kelimesini kullanmayı doğru bulmadığını söyledi.

Başarılı teknik adam 72 puanlık hesabını anlatırken, ''Rakiplerimiz birbiriyle oynayacak. Ekstra birer hafta daha puan kaybetmeleri lazım. Cüneyt Çakır'a bir şey diyemiyorum. Beşiktaş maçında vermediği faul sonrası yediğimiz golle ikili averajı da kaybettik. İkili averaj da Medipol Başakşehir'in önündeyiz, Galatasaray'la eşitiz ama genel averajda şu anda gerideyiz. 72 puana ulaşmadan şampiyonluk kelimesini kullanmak çok zor. Sadece kendi aralarında değil, birer maçta daha puan kaybı yapmaları lazım. Bunu beklemekten başka şansımız yok'' ifadelerini kullandı.

''Kadıköy'de bu sezon yaptıkları puan kayıplarına dikkati çeken Kocaman, "İçerideki maçlarda puan kaybımız şampiyonluğu yitirecek kadar fazla oldu. Bireysel hatalar biraz ortadan kalkınca, zor gol yiyen ve zor pozisyon veren bir takım oldu. Puan ortalaması son 17 maçta herhalde en yüksek takım biziz. Çok anlamsız puanlar kaybettik ve şu anda bekliyoruz'' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.