Dursun Özbek, Arda Için Barça Ile Bizzat Görüşecek

Dursun Özbek, Arda Için Barça Ile Bizzat Görüşecek
Süper Lig'in ilk 8 haftasında yenilgisiz lider olan Galatasaray, Fenerbahçe ile berabere kaldıktan sonra Trabzonspor'a deplasmanda 2-1 mağlup olmuştu.
Süper Lig'in ilk 8 haftasında yenilgisiz lider olan Galatasaray, Fenerbahçe ile berabere kaldıktan sonra Trabzonspor'a deplasmanda 2-1 mağlup olmuştu. Sarı-kırmızılıların üst üste gelen puan kayıpları sonrasında kadrosunun geniş olmadığı yorumları yapılırken Galatasaray yönetimi transfer harekatını başlattı.

Sarı-kırmızılıların ilk hedefi Arda Turan! Barcelona'da şans bulamayan milli futbolcu için harekete geçildi. Başta başkan Dursun Özbek olmak üzere yöneticiler, tecrübeli yıldızı ikna etmek için kararlı. Tarafların şimdiden temaslara geçtiği Arda Turan'ın Türkiye'ye dönmeye sıcak baktığı öğrenildi.

Özbek bu kez Barcelona yönetimiyle bizzat iletişim kurarak transferde somut adımlar atmak istiyor. Özbek bu kez Barcelona yönetimiyle bizzat iletişim kurarak transferde somut adımlar atmak istiyor. Özbek bu kez Barcelona yönetimiyle bizzat iletişim kurarak transferde somut adımlar atmak istiyor.

Sarı-kırmızılı yönetim böylece olası bir yabancı sayısı azaltımında, yerli operasyonu için hazırlıksız yakalanmamayı hedefliyor. Galatasaray, Arda Turan'la yaz aylarında da ilgilenmiş ancak bir sonuç alamamıştı. Başkan Dursun Özbek ve sportif direktör Cenk Ergün, Arda'ya kapılarının açık olduğunu söylemişti.

Galatasaray taraftarının büyük kısmı ise Arda'nın geri dönmesine tepki göstermişti. Arda Turan, bir Galatasaray taraftarıyla sosyal medya üzerinden görüşmüş ve "Merak etmeyin, gelmiyorum." demişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.