Dursun Özbek'ten Babaya 200 Bin Euro, 3 Bin Lira Için Icra...

Dursun Özbek'ten Babaya 200 Bin Euro, 3 Bin Lira Için Icra...
Galatasaray'da geçmiş dönemlerde biriken ödemelerin zamanında yapılmaması nedeniyle kulüpte yaşanabilecek olası bir haciz durumunun son anda önlendiği ortaya çıktı. Dursun Özbek yönetiminin Wesley Sneijder'ın babasına 200 Bin Euro (935 Bin TL) komisyonu adeta yetiştirme bedeli gi.
Galatasaray'da geçmiş dönemlerde biriken ödemelerin zamanında yapılmaması nedeniyle kulüpte yaşanabilecek olası bir haciz durumunun son anda önlendiği ortaya çıktı.

Dursun Özbek yönetiminin Wesley Sneijder'ın babasına 200 Bin Euro (935 Bin TL) komisyonu adeta yetiştirme bedeli gibi tek kalemde ödediği haberi büyük yankı yaratmıştı.

Sneijder'ın babasına bonkör davranan Dursun Özbek yönetiminin, son 2.5 yıl içinde Anadolu kulüplerine, altyapıdaki transferlerden oluşan ve aralarında 'yetiştirme bedelleri' de bulunan borçları ise ödemediği öğrenildi. Bu yüzden icra bildirimleri ile karşı karşıya kalınırken, Mustafa Cengiz yönetimi topluca ödemeleri gerçekleştirerek borçları temizledi.



HUKUKİ İŞLEM BAŞLATTILAR

Alacaklıların arasında birçok 2. ve 3. lig kulübünün bulunduğu, rakamları da 3 bin TL ila 15 bin TL arasında değiştiği öğrenildi. Eski yönetimin, zamanında yapılan çağrılara duyarsız kaldığı, alacaklarını tahsil etmek isteyen kulüplerin son çare olarak icra yoluna başvurdukları bildirildi.

Önceki gün teker teker ödeme yaparak toplam 200 bin TL'yi bulan borcu kapatan yeni yönetim, haciz girişiminin de önüne geçti. Yönetim daha önce futbolcu alacaklarının önemli bir bölümü ve personelinin şubat ayı maaşlarını yatırmıştı.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.