Hayvancılık Masaya Yatırıldı

Hayvancılık Masaya Yatırıldı
Edirne Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nde, "Büyükbaş Hayvan Sağlığı Ve Buzağı Hastalıklarında Koruyucu Önlemler" konusunun anlatıldığı...

Edirne Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nde, "Büyükbaş Hayvan Sağlığı Ve Buzağı Hastalıklarında Koruyucu Önlemler" konusunun anlatıldığı "İkinci Hayvancılık Semineri" düzenlendi.

Tarımsal bilgilendirme faaliyetleri kapsamında Edirne Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ile Edirne Ticaret Borsası iş birliği ile gerçekleştirilen "2. Hayvancılık Semineri" İl Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleştirildi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Vali Dursun Ali Şahin konferans salonunda düzenlenen seminere konuşmacı olarak İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dölerme ve Suni Tohumlama Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Serhat Alkan ve İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Zootekni Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ömür Koçak katıldı.

Seminer öncesinde Prof. Dr. Serhat Alkan, Prof. Dr. Ömür Koçak ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Edirne Müdürü Atilla Bayazıt gazetecilerin sorularını yanıtladı. Prof. Dr. Serhat Alkan, suni tohumlamadan doğan sağlıklı buzağılar ile yeni doğan buzağı bakım şartlarını konusunda bilgi verdi.

Prof. Dr. Ömür Koçak ise, buzağı bakım ve besleme, yetiştiricilikte buzağı ölümlerinin önüne geçilmesi için yapılması gerekenleri anlattı.

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Atilla Bayazıt ise, kentteki hayvancılığın geldiği noktadan bahsetti.

Saygı ve İstiklal Marşı'nın ardından başlayan seminer, daha sonra sunumlarla devam etti.

Hayvancılık Masaya Yatırıldı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.