Düzce’de Maskesiz Dolaşmak Yasaklandı

Düzce’de Maskesiz Dolaşmak Yasaklandı
DÜZCE(İHA) – Düzce'nin korona virüs vaka sayısında en hızlı artan 9 il arasında yer almasının ardından İl Hıfzıssıhha Meclisi harekete geçti.

DÜZCE(İHA) – Düzce'nin korona virüs vaka sayısında en hızlı artan 9 il arasında yer almasının ardından İl Hıfzıssıhha Meclisi harekete geçti. İl Hıfzıssıhha Meclisi kararıyla maskesiz sokağa çıkmak yasaklandı. Polis ekipleri yaya trafiğinin yoğun olduğu cadde, sokak ve bulvarlarda devriye atarak maskesiz dolaşanları, maskesini yanlış takanları uyardı.

Düzce'de İl Hıfzıssıhha Meclisi kararı gereği sokağa maskesiz çıkmak yasaklandı. Düzce'nin Türkiye'de vak'a sayısı hızla artan 9 il arasında yer almasının ardından harekete geçen Düzce İl Hıfzıssıhha Meclisi aldığı karar ile il genelinde maskesiz sokağa çıkmayı, sokakta dolaşmayı yasakladı. İl Hıfzıssıhha Meclisi kararları gereği ayrıca maskenin ağzı burunu kapatacak şekilde takılmaması da uyarı ve ceza gerektiren durumlar kapsamına alındı. Bu kapsamda Polis ekipleri Düzce'nin yaya trafiği en yoğun cadde, sokak ve bulvarlarında devriye atarak vatandaşların maske takmaları konusunda anons yaparak uyarılarda bulunuyor. Ayrıca maskesini ağzı, burnu kapatacak şekilde takmayan vatandaşları da uyararak vatandaşların maskelerini nizami takmaları konusunda bilgilendiriyor.

Düzce’de Maskesiz Dolaşmak Yasaklandı

Düzce’de Maskesiz Dolaşmak Yasaklandı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.