E.yeni Malatyaspor Başkanı Gevrek’ten Namoğlu’na Sitem

E.yeni Malatyaspor Başkanı Gevrek’ten Namoğlu’na Sitem
Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek ve yönetim kurulu, medya mensuplarıyla buluştu.

Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek ve yönetim kurulu, medya mensuplarıyla buluştu. Genel durum değerlendirmesi ve basınla istişare amaçlı düzenlenen programa çok sayıda basın mensubu katıldı.

Toplantıda sorulan sorular üzerinde son haftalardaki tartışmalı hakem kararları ve takımın gidişatı ile ilgili konuşan Kulüp Başkanı Adil Gevrek "MHK Başkanı Sayın Yusuf Namoğlu'nun iyi niyetli olduğunu düşünüyor ve öyle olduğuna kesinlikle inanıyorum. Ancak görüşmemiz sonrası yaptığı açıklamayı kabul etmem mümkün olamaz. Yapmış olduğu açıklamayı talihsiz ve yanlış buldum. Evet birçok pozisyonu birlikte inceledik, lehimize verilen kararlar olduğunu da tespit ettik ama yapılan tüm hataları kime, hangi kulübe yapılırsa yapılsın kabul etmemiz mümkün olamaz. İkna olduğumuz birkaç pozisyon olduğunu gördüm ki, ikna olmaktan kasıt lehimize verilen birkaç kararın net olarak olmasından yana. Verilmeyen penaltı ve sayılmayan gollerimizi düşündüğümüzde kaybettiğimiz net puanımız en az 6 puandır. O hatalar yapılmamış olsa, Doğu Anadolu ve Güney Doğu Anadolu Bölgesi'ni temsil ettiğine inandığımız takımımız 22 puan gibi ciddi bir puana sahip olacaktı. Bence çok acilen video hakem uygulamasına geçilmeli. Bu uygulama en fazla da Anadolu takımlarına lazım. Dedik ki ne bizim ne de emek veren diğer kulüplerin, hiç kimsenin hakkı yenilmesin" ifadelerini kullandı.

"Yalçın Ayhan ile ilgili verilen karar; nefsi değil, zorunlu bir karardır"

Gevrek, Yalçın Ayhan'ın kadro dışı bırakılmasıyla ilgili de konuşarak, şunları söyledi:

"Öncelikle bilmenizi isterim ki Yalçın Ayhan hala bizim arkasında durmamız gereken başarılı bir oyuncumuzdur. Kadro dışı kalmasının haklı sebepleri var. Her kulübün kendi içerisinde oluşturduğu bir düzen, bir disiplin var. Tabii sürekli açıklama beklendi ancak hem kulübümüz hem de oyuncumuzu düşündüğümüz için ani bir açıklamayı doğru bulmadık, doğru da olmazdı. Diğer kulüplerde de buna benzer olaylar olabilir ve bu gayet normal bir durumdur. Şunu bilmenizi isterim ki Yalçın Ayhan ile ilgili verilen karar, nefsi değil zorunlu bir karardır. Sonuç olarak dün Yalçın Ayhan'la beraberdik, kendisine 10 gün izin verdik. İzni bittikten sonra tekrar bizlerle olacağını bilmenizi isterim" dedi.

E.yeni Malatyaspor Başkanı Gevrek’ten Namoğlu’na Sitem

E.yeni Malatyaspor Başkanı Gevrek’ten Namoğlu’na Sitem

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.