Adana'da Sokakta Yürüyen Travestiye Bıçaklı Saldırı Düzenlendi

Adana'da Sokakta Yürüyen Travestiye Bıçaklı Saldırı Düzenlendi
Adana'da Cansu Cerit (39) isimli travesti, yolda yürüdüğü sırada kimliği belirsiz bir kişinin bıçaklı saldırısı sonucu yaralandı. ARKASINDAN YAKLAŞIP BIÇAKLADI Merkez Seyhan ilçesi Çınarlı Mahallesi Atatürk Caddesi'nde meydana gelen olayda, caddede yürüyen Cansu Cerit isiml.

Adana'da Cansu Cerit (39) isimli travesti, yolda yürüdüğü sırada kimliği belirsiz bir kişinin bıçaklı saldırısı sonucu yaralandı.

ARKASINDAN YAKLAŞIP BIÇAKLADI

Merkez Seyhan ilçesi Çınarlı Mahallesi Atatürk Caddesi'nde meydana gelen olayda, caddede yürüyen Cansu Cerit isimli travesti, arkadan yaklaşan kimliği belirsiz bir kişi tarafından kalçasından bıçaklandı. Cerit, bıçak darbesiyle yere yığılırken, saldırgan ise olay yerinden kaçtı.

SALDIRGANI GÖREMEDİ

Yoldan geçen bir vatandaşın ihbarı üzerine olay yerine polis ve ambulans sevk edildi. Adana Şehir Hastanesi'ne kaldırılan Cerit'in durumunun iyi olduğu belirtildi. Cerit'in verdiği ilk ifadede, saldırganın arkadan yaklaştığı için göremediğini söylediği öğrenildi. Çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameralarını incelemeye alan polis, saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.