Rektörler Ve Sanayiciler, Vali Su Başkanlığında Toplandı

Rektörler Ve Sanayiciler, Vali Su Başkanlığında Toplandı
Mersin sanayisinin geliştirilmesi kapsamında, üniversitelerle sanayicilerin işbirliği yapması amacıyla gerçekleştirilen Üniversite-Sanayici İlişkisi...

Mersin sanayisinin geliştirilmesi kapsamında, üniversitelerle sanayicilerin işbirliği yapması amacıyla gerçekleştirilen Üniversite-Sanayici İlişkisi Toplantısı, Vali Ali İhsan Su başkanlığında gerçekleştirildi.

Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) hizmet binasında yapılan toplantıda, Vali Su, Mersin Üniversitesi, Toros Üniversitesi ve Çağ Üniversitesi Rektörleri ile İl Milli Eğitim Müdürü, İŞKUR Müdürü, MTOSB Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri ve sanayicilerle bir araya geldi. Toplantıda, üniversiteler ile sanayicileri ortak noktada buluşturan yatırım, proje, faaliyet ve çalışmalar ele alındı.

Vali Su, toplantıda yaptığı konuşmada, Mersin'in önemli iki dinamiği arasındaki işbirliğinin en yüksek seviyeye taşınması noktasında birçok yatırım ve çalışmanın kararlılıkla sürdürüldüğünü söyledi. Su, bu toplantıların sanayide bilgi ve teknolojiye dayalı, yüksek katma değere sahip yerli üretimin yanı sıra nitelikli işgücüne sahip sanayinin daha da geliştirilmesi amacıyla düzenlenmeye devam edileceğini belirtti.

Toplantı, genel durum değerlendirmesinin ardından karşılıklı görüş alışverişinde bulunulması sonrasında sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.