Eğitimci Yazar-şair Alper Tunga Kumtepe, Öğrencilerle Buluştu

Eğitimci Yazar-şair Alper Tunga Kumtepe, Öğrencilerle Buluştu
Eğitimci-Yazar-Şair Alper Tunga Kumtepe, Şehzadeler ilçesindeki Avni Gemicioğlu Ortaokulunda kitap sohbeti ve imza gününde öğrencilerle buluştu.

Eğitimci-Yazar-Şair Alper Tunga Kumtepe, Şehzadeler ilçesindeki Avni Gemicioğlu Ortaokulunda kitap sohbeti ve imza gününde öğrencilerle buluştu. Öğrencilerin dikkatle takip ettiği programda yazar Kumtepe okumanın önemine dikkat çekerek toplum olarak daha çok okuyan bir ülke olmamız gerektiğini söyledi.

Avni Gemicioğlu Ortaokulu, "Okuyan Şehir Manisa" projesi kapsamında okulun çok amaçlı salonunda eğitimci - yazar - şair Alper Tunga Kumtepe ile kitap sohbeti ve imza günü etkinliği gerçekleştirdi. Yazar Kumtepe, okumanın önemine vurgu yaptığı programda kendisini yazarlığa iten anılarını öğrencilerle paylaştı. Akıcı bir sunumla öğrencilere kitap okumanın neden bu kadar önemli olduğunu kaydeden Kumtepe'nin yazmaya nasıl başladığını anlatması öğrenciler tarafından dikkatle dinlendi. Alper Tunga Kumtepe konuşmasının ardından öğrencilerin kitaplar ve yazarlıkla ilgili birbirinden ilginç sorularını samimiyet ve içtenlikle cevaplandırdı.

Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği ve güzel vakit geçirdiklerini kaydeden Avni Gemicioğlu Ortaokulu Müdürü Mücahit Gündoğan, eğitimci yazar-şair Alper Tunga Kumtepe'ye etkinliğe katıldığı ve kendilerine vakit ayırdığı için teşekkür etti.

Eğitimci Yazar-şair Alper Tunga Kumtepe, Öğrencilerle Buluştu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.