Suriyeli Genç Seyir Halindeki Kamyonetten Atılarak Öldürülmüş

Suriyeli Genç Seyir Halindeki Kamyonetten Atılarak Öldürülmüş
Adana'da yol ortasında öldürülmüş halde bulunan Suriyelinin başka bir Suriyeli tarafından kamyonet hareket halindeyken atılarak öldürüldüğü ortaya...

Adana'da yol ortasında öldürülmüş halde bulunan Suriyelinin başka bir Suriyeli tarafından kamyonet hareket halindeyken atılarak öldürüldüğü ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, dün Seyhan ilçesine bağlı Yalmanlı Mahallesi'ndeki narenciye bahçesinde çalışan bir kişi yol ortasında kanlar içinde yatan bir şahsı görünce sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri şahsın kafasında derin bir kesik olduğunu ve hayatını kaybettiğini belirledi.

Polis ise olayla ilgili araştırma başlattı. Yapılan araştırmada hayatını kaybeden şahsın Suriye'den iç savaştan kaçan Meşir Elavvad (29) olduğunu belirledi. İddiaya göre Elavvad ile birlikte Suriye'den savaştan kaçan Hasan El Ali (30) ile Yusuf El Halife'nin (30) Adana'da bir çiftlikte tarım işçisi olarak çalışmaya başladı. Elavvad'ın dün sabah arkadaşlarıyla kahvaltı yaparken, "Siz Suriye'de annemi, babamı, çocuklarımı bütün sülalemi öldürdünüz" diyerek Hasan El Ali'yi 4 yerinden bıçaklayıp kaçtı. Bunun üzerine Halife ile Hakan Sönmez isimli şahıslar Ali'yi kamyonet kasasına koyarak hastaneye doğru yola çıkıp bir taraftan da sağlık ekiplerine haber verdi. Ali yolda ambulansa teslim edilerek Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. İki şahıs ise tekrar çiftliğe doğru hareket etti. Çiftliğe dönerken yolda Elavvad ile karşılaştı. Halife, kamyoneti durdurup Elavvad'ı kamyonetin kasasına alıp kendi de yanına bindi.

Burada bıçaklama olayından dolayı ikili tartışmaya başladı. Halife kısa süre sonra sinirlerine hakim olamayarak Elavvad'ı kamyonetten aşağı fırlattı. Kamyonet hareket halinde olduğu için Elavvad bir daha hareket edemedi. Sönmez ile Halife ise olay yerinden uzaklaştı. Bu sırada durakta dolmuş bekleyen bir kadın olayı görüp sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. Cinayet dedektifleri ise olay çözmek için çalışma başlattı. Polis ölen şahsın kemerinin parçalanmış olması, kafasının arkasında kesik olmasından dolayı olayın cinayet olabileceğini düşünüp yaptığı araştırmada zanlıların Halife ve Sönmez olduğunu tespit edip zanlıları gözaltına aldı. Zanlılardan Sönmez, kendisinin aracı kullandığını Halife ve Elavvad'ın tartıştığını ancak düştüğünü görmediğini söyledi. Halife ise Elavvad'ı kamyonete aldığını tartıştıklarını ancak onu kendisinin aşağı atmadığını, düştüğünü ileri sürdü. Zanlılar sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Hasan El Ali'nin hastanedeki tedavisi ise devam ediyor.

Suriyeli Genç Seyir Halindeki Kamyonetten Atılarak Öldürülmüş

Suriyeli Genç Seyir Halindeki Kamyonetten Atılarak Öldürülmüş

Suriyeli Genç Seyir Halindeki Kamyonetten Atılarak Öldürülmüş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.