Elazığ Merkezli 4 İlde Torbacı Operasyonu: 21 Gözaltı

Elazığ Merkezli 4 İlde Torbacı Operasyonu: 21 Gözaltı
Elazığ'da polisin 6 aylık planlı çalışması sonucu 4 ilde torbacılara yönelik eş zamanlı operasyon düzenlenerek 21 şüpheli gözaltına alındı.

Elazığ'da polisin 6 aylık planlı çalışması sonucu 4 ilde torbacılara yönelik eş zamanlı operasyon düzenlenerek 21 şüpheli gözaltına alındı. Operasyon kapsamında daha önce de 12 şüphelinin tutuklandığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde torbacı olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik çalışma yaptı. Polisin 6 ay süren çalışmasında çok sayıda şüpheli tespit edildi. Bunun üzerine bugün Elazığ merkezli Malatya, Diyarbakır ve Bingöl'de eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda 21 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, ifadeleri alınmak üzere İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Operasyon öncesi 12 şüpheli tutuklandı

21 şüphelinin gözaltına alındığı operasyonun 6 ay süren çalışması kapsamında da bir çok ara yakalama yapıldığı bildirildi. Narkotik ekiplerinin yaptığı ara yakalama çalışmalarında uyuşturucu madde kullanan ve satışını yapan 39 şüphelinin belirli aralıklarla gözaltına alınarak işlem yapıldığı, bunlardan 12'sinin tutuklandığı öğrenildi.

Operasyon kapsamında 1 kilo 240 gram toz esrar, 626 gram kubar esrar, 134 adet uyuşturucu hap, 337 gram metamfetamin ile uyuşturucu içimi ve yapımında kullanılan çok sayıda malzeme ele geçirildi.

Elazığ Merkezli 4 İlde Torbacı Operasyonu: 21 Gözaltı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.