"eljif Elmas Için Bir Savaş Yaşanacak"

"eljif Elmas Için Bir Savaş Yaşanacak"
Balkan futbolunu yakından takip eden gazeteci Fipil Mishov, Fenerbahçe'nin Avrupa'nın takibindeki yıldız adayı Eljif Elmas'a Fiorentina'nın ilgisinden bahsetti. Fiorentina'nın onu istemesi durumunda elini hızlı tutması gerektiğini kaydeden Mishov, "Fiorentina onu takip eden takımlardan .
Balkan futbolunu yakından takip eden gazeteci Fipil Mishov, Fenerbahçe'nin Avrupa'nın takibindeki yıldız adayı Eljif Elmas'a Fiorentina'nın ilgisinden bahsetti.

Fiorentina'nın onu istemesi durumunda elini hızlı tutması gerektiğini kaydeden Mishov, "Fiorentina onu takip eden takımlardan sadece biri. Eğer onun kalitesine inanıyorlarsa hızlı hareket etmek zorundalar çünkü yaz aylarında Elmas için bir savaş yaşanacak. Fenerbahçe finansal olarak zor bir dönem geçiriyor ve paraya ihtiyaçları var. Eljif'in bonservisi şu anda 25 milyon euro civarında ve herhangi bir büyük takımda forma giyebilir" ifadelerini kullandı.

TOTTENHAM, INTER, ZENIT

Fenerbahçe'nin gelecekte çok şeyler beklediği oyuncuların başında gelen Eljif için son dönemde Avrupa'dan birçok kulüp sarı-lacivertlilerin maçını takip etti. İngiltere'den Tottenham, Serie A'dan Inter ve Rusya'dan Zenit'in Eljif'in peşinde olan takımlardan olduğu belirtiliyor.

19 yaşındaki Eljif Elmas, bu sezon Fenerbahçe'de 35 maçta 2141 dakika oynadı ve 2 kez ağları sarstı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.