Emine Erdoğan, Ücretli Poşet Uygulamasına Gösterilen Katılıma Teşekkür Etti

Emine Erdoğan, Ücretli Poşet Uygulamasına Gösterilen Katılıma Teşekkür Etti
Rakamsal verilerle çevre hareketine gösterilen katılıma teşekkür eden Emine Erdoğan, sosyal medya paylaşımında naylon poşet kullanımının yüzde 70 azaldığını belirterek fileli çantalara geri dönülmesi çağrısında bulundu. İSTATİSTİKLER PAYLAŞILDI Emine Erdoğan'ın payl.

Rakamsal verilerle çevre hareketine gösterilen katılıma teşekkür eden Emine Erdoğan, sosyal medya paylaşımında naylon poşet kullanımının yüzde 70 azaldığını belirterek fileli çantalara geri dönülmesi çağrısında bulundu.

İSTATİSTİKLER PAYLAŞILDI

Emine Erdoğan'ın paylaşımında istatistiki veriler paylaşıldı: "Yeni yılda yeni bir amacımız var. Daha temiz çevre için plastik poşet kullanımını azaltmak. Neden mi? Çünkü plastik poşet büyük tehdit demek. Suda 400, toprakta 800 yılda yok olan kirlilik demek. Geri dönüştürülmeyen her poşet, çevre için felaket, ekonomimiz için milyarlarca liralık külfet demek. İşte bu yüzden plastik alışveriş poşetleri artık ücretli. Hem çevreyi korumak hem ekonomiye katkı sağlamak için yeni yılda alışkanlıklarınızı değiştirin. Temiz bir çevre için alışveriş poşetlerinden vazgeçin." ifadeleri kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.