Emo’da Mehmek Mak Güven Tazeledi

Emo’da Mehmek Mak Güven Tazeledi
Türk Mimar Mühendisler Odaları Birliği'ne (TMMOB) bağlı Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Adana Şubesi'nin 17. Olağan Genel Kurulu'nda Mehmet Mak'ın başkanlığındaki...

Türk Mimar Mühendisler Odaları Birliği'ne (TMMOB) bağlı Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Adana Şubesi'nin 17. Olağan Genel Kurulu'nda Mehmet Mak'ın başkanlığındaki mühendisler grubu yeniden göreve seçildi.

Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi'ndegerçekleştirilen ve Şube Başkanı Mehmet Mak'ın açılış konuşmasıyla başlayan genel kurula, CHP Adana Milletvekili İbrahim Özdiş, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, KESK'e bağlı sendikaların başkanları ve yöneticileri, siyasi parti temsilcileri, demokratik kitle örgütlerinin başkan ve yöneticileri, TMMOB'a bağlı odaların başkanları ve yöneticileri de katıldı.

Genel kurulun ikinci gününde EMO Adana Şube binasında tek liste ile gidilen seçimler sonucunda Mehmet Mak başkanlığında, Derya Olpak Kadeş, Mustafa Ergen, Selçuk Özdoğan, Fikriye Yaman, Özlem Ekemen, Erol Ayas'tan oluşan mühendisler yönetim kuruluna seçildi.

Yönetim Kurulu yedek üyeliklerine ise Cem Hüzmeli, İbrahim Efdal Çiçekdemir, Duran Kaya, Barış Cem Özdoğan, Evrim Deniz Yurtsever, Oral Özkartal ve Can Okumuş seçilirken, Şükrü Sarımsakçı, Mevlüt Bulgur ve Nihat Harman Şube denetçileri oldu. Vehbi Levender Akköse, Cihan Hüzmeli ve Cihan Çulha da şube yedek denetçileri olarak seçildi.

Emo’da Mehmek Mak Güven Tazeledi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.