Başkan Gürkan’dan Mhp İl Başkanı Avşar’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Başkan Gürkan’dan Mhp İl Başkanı Avşar’a Hayırlı Olsun Ziyareti
Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, MHP İl Başkanlığı'na seçilen Bülent Avşar'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, MHP İl Başkanlığı'na seçilen Bülent Avşar'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Burada konuşan Başkan Gürkan, "Siyasi partiler demokrasimizin vazgeçilmez unsurlarıdır" dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Milliyetçi Hareket Partisi Malatya 12. İl Olağan Genel Kurulu'nda İl Başkanlığı'na seçilen Bülent Avşar ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu. Burada konuşan Başkan Gürkan, siyasi partilerin demokrasi için önemine dikkat çekerek, "Milliyetçi Hareket Partisi de Türk siyasi hayatında önemli konumda olan bir siyasi partimizdir. Milli duruşuyla Türkiye'nin milli birlik ve beraberliği hususunda ve Türkiye'nin hem içerde, hem de dışarıdaki duruşu itibariyle vatandaşımız nezdinde güven duyulan bir siyasi partimizdir. Bu siyasi partimizin kongresi sonucunda Bülent Avşar kardeşimiz Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanlığına seçilmiştir. Bu vesile ile ben Bülent Bey'i hem kutlayıp, tebrik etmek, hem de görevinde başarılar dilemek için ziyaret ettim" ifadelerini kullandı. MHP İl Başkanı Bülent Avşar ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "5 Kasım'da yaptığımız il kongresinde delegelerimizin büyük teveccühü ile il başkanlığına seçilmiş bulunuyoruz. Bu ziyaret bizleri onurlandırmıştır. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Belediye Başkanımızı çok yakinen tanıyorum. Çok başarılı çalışmalar gerçekleştiriyorlar. Malatya'da yaptığı hizmetlerin diğer belediyelerde olmadığını biliyorum. Kendisi en güzel şekilde yaptığı hizmetler ile Türkiye'de ilk sıralarda belediyecilik yaptığını görüyoruz. Yaptığı hayırlı hizmetlerde Milliyetçi Hareket Partisi olarak yanında olduğumu ve yanında olacağımızı bildiriyorum. Kendisinde bundan sonraki yapacağı hizmetlerde başarılar diliyorum" diye konuştu.

Başkan Gürkan’dan Mhp İl Başkanı Avşar’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Başkan Gürkan’dan Mhp İl Başkanı Avşar’a Hayırlı Olsun Ziyareti

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.