Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez: 'Doğalgaz kullanım oranı Avrupa'nın birçok ülkesinden daha ileride'

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez: 'Doğalgaz kullanım oranı Avrupa'nın birçok ülkesinden daha ileride'
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Fatih sondaj gemisinin çalışmaları ve Trakya’da bulunan doğalgaz rezerviyle, 300 bin konutun 10 yıl süreyle doğalgaz ihtiyacını karşılayacak eşdeğerde bir rezerve sahip olunduğunu söyledi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin'in seçim çalışmalarına destek vermek için Bolu'ya geldi. Bolu Valiliği'ni ziyaret eden Dönmez, daha sonra AK Parti adayı Fatih Metin'in üniversite ile şehir arasında hizmet vermesini planladığı metrobüs projesini inceledi.

Proje hakkında bilgiler alan Bakan Dönmez, Sümer Mahallesi'nde bulunan Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katılarak partililerle biraraya geldi. Koordinasyon merkezinde bulunan partililere hitap eden Sönmez, “Yerel politikalarla ulusal milli politikaların uyumlu hareket etmesi, ülke kalkınırken yerellerin de belediyelerinde aynı hızla kalkınması son derece önemli. O açıdan bizim seçmenden ve Bolululardan beklentimiz bizimli uyumlu hareket edecek, uyumlu politikaları geliştirecek adayları tercih etmesinden yanadır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.