Vali Kalkancı’dan Öğrencilere Sürpriz

Vali Kalkancı’dan Öğrencilere Sürpriz
Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Kahta OSB'yi ziyaret eden Vali Nurullah Naci Kalkancı, Kahta OSB'de eğitim ve öğretime başlayan Mesleki ve...

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Kahta OSB'yi ziyaret eden Vali Nurullah Naci Kalkancı, Kahta OSB'de eğitim ve öğretime başlayan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine sürpriz bir ziyaret ile öğrencilerle bir araya geldi.

Okula gelişinde öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Vali Nurullah Naci Kalkancı, okulun bahçesinde öğrencilerden dersleri hakkında sohbet ederek, istek ve önerilerini dinledi.

Öğrencilere bol bol kitap okumayı tavsiye ederek derslerinde başarılar dileyen Vali Nurullah Naci Kalkancı, "Ülkemiz ve memleketimiz için çok çalışıp başarılı olacaksınız. Ailenizin ve devletimizin sizlere verdiği emeği heba etmeyin. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Bu güveni boşa çıkarmayın. Biz sizlere güveniyoruz ve çok değer veriyoruz. Bizlerden sonra bu ülkeyi sizler yöneteceksiniz. 10-15 yıl sonra ülkenin yönetimini sizler devr alacak ve Türkiye'yi layık olduğu yere oturtacaksınız. En önemli görev ve önceliğiniz üzerinize düşen sorumluluklarınızı yerine getirmenizdir. Sizlere sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum" dedi.

Vali Kalkancı, öğrencilerle yaptığı sohbetin ardından onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Vali Kalkancı’dan Öğrencilere Sürpriz

Vali Kalkancı’dan Öğrencilere Sürpriz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.