Saruhanlı’da Depo Bakım Onarımları Başladı

Saruhanlı’da Depo Bakım Onarımları Başladı
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçe merkezi ve mahallelerindeki 12 adet içme suyu...

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçe merkezi ve mahallelerindeki 12 adet içme suyu deposunun bakım onarım ve revizyon çalışmalarına başladı.

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisalılara daha temiz ve güvenli içme suyu sağlamak amacıyla yürüttüğü depo yenilemelerini sürdürüyor. Bu kapsamda MASKİ, Saruhanlı'da gerçekleştirilen depo yenilemelerine başladı. İlçe merkezinin yanı sıra, ilçeye bağlı Apak, Bahadır, Bedeller, Çamlıyurt, Heybeli, Hacırahmanlı, Kemikdere, Seyitoba, Taşdibive Yeniosmaniye mahallelerinde 12 adet içme suyu deposu tüm iç tesisatı ve dış cephesiyle yenileniyor. Çalışmalar tamamlandığında vatandaşlar, daha kaliteli içme suyu tüketecekler.

Yeniosmaniye Mahalle Muhtarı Hasan Hırçıner, mahallelerindeki depo yenileme çalışmalarının noktalandığını ifade ederek artık daha kaliteli su içtiklerini söyledi. Muhtar Hırçıner, "Eski içme suyu depomuz çok kötü durumdaydı. Şuan yepyeni ve sağlıklı bir depoya kavuştuk. Yeni depomuz çok güzel oldu. MASKİ ailesinden gayet memnunuz. İnşallah daha da büyük hizmetler göreceğiz ileride" diye konuştu.

Saruhanlı’da Depo Bakım Onarımları Başladı

Saruhanlı’da Depo Bakım Onarımları Başladı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.