Erdemli’de Yol Çalışmaları Devam Ediyor

Erdemli’de Yol Çalışmaları Devam Ediyor
Mersin'in Erdemli Belediyesi'nin yol açma, genişletme, sıkıştırma ve asfalta hazırlama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
Mersin'in Erdemli Belediyesi'nin yol açma, genişletme, sıkıştırma ve asfalta hazırlama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Hava sıcaklığının mevsim normallerinin üstünde seyretmesiyle yol çalışmalarına ağırlık veren Erdemli Belediyesi ekipleri, ilçe sınırları dahilindeki tüm mahallelerde çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, bir taraftan mevcut yolların genişletme ve sıkıştırma çalışmalarını yaparken, bir taraftan da yeni yol açma ve asfalta hazırlama çalışmaları gerçekleştiriyor. Bu kapsamda, Tapureli Mahallesi'nde kapsamlı çalışmalar yapılıyor.

Çalışmalarla ilgili yazılı bir açıklama yapan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, havaların ısınmasıyla birlikte yol hizmetinde atağa kalktıklarını belirtti. Erdemli Belediyesi'nin yol açma, genişletme, sıkıştırma ve asfalta hazırlama çalışmalarında her zamankinden daha arzulu ve daha başarılı olacağını belirten Tollu, "Yol konusunda hizmet maratonumuz başlamıştır. Allah yardımcımız olsun ve mahcup etmesin" dedi.

Bölgede en iyi yol çalışmasının Erdemli Belediyesi'nce verildiğinin altını çizen Tollu, ilçe tarihine bakıldığı zaman en kaliteli ve kapsamlı yol çalışmasının kendi dönemlerinde verildiğini ifade etti. Bu başarının daha da kuvvetlenerek devam etmesi için büyük bir gayret ve azimle çalışmalara başladıklarını belirten Tollu, "Ekiplerimizin bir kısmı şu anda Tapureli Mahallesi'nde çalışmalarını sürdürüyor. Mahallelerimiz tarihleri boyunca görmedikleri hizmete şahit olmaktadırlar. Vatandaşımız bu durumu takdirle karşılamaktadır. Halka hizmet Hakka hizmettir düsturundan asla vazgeçmedik. Bu bilinç ve bu azimle insan olan her yere, insanların ihtiyacı olan tüm hizmetleri götürmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.