Erdoğan-Bahçeli Zirvesi Öncesi Ak Parti'den Erken Seçim Çıkışı: Partiler De Görüşecek

Erdoğan-Bahçeli Zirvesi Öncesi Ak Parti'den Erken Seçim Çıkışı: Partiler De Görüşecek
AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Habertürk TV canlı yayınında, Ciner Medya Ankara Temsilcisi Ali Can Türkoğlu'nun sorularını yanıtladı.

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Habertürk TV canlı yayınında, Ciner Medya Ankara Temsilcisi Ali Can Türkoğlu'nun sorularını yanıtladı. Ünal'ın gündeminde, dünkü grup toplantısında erken seçim çağrısı yapan MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin sözleri ve bugün 13.30'da yapılacak Erdoğan-Bahçeli zirvesi vardı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bahçeli arasındaki yapılacak görüşmeye değinen Mahir Ünal şunları söyledi:

"ZAMANINDA YAPILMASI KONUSUNDA HASSASIZ"

Daha önceden planlanmış bir görüşmeydi. Abdülamit Gül ile Bahçeli arasında görüşme de daha önce planlanmıştı. Bahçeli'nin açıklamaları sonrası erken seçim görüşmesi olarak yorumlandı. Bugün de Sayın Cumhurbaşkanımız ile Bahçeli görüşecek. Bu bir teklif mahayetinde. Danışıklı bir dövüş söz konusu değil. Değerlendirmeler sonucunda gerekli ya da gerekli görülmez. AK Parti her zaman seçimlerin zamanında yapılması konusunda hassas olmuştur.

"LİDERLERDEN SONRA PARTİLER DE GÖRÜŞECEK"

Sayın Cumhurbaşkanımız ile Devlet Bahçeli'nin görüşmesini görmek gerekir. Bizim bir değerlendirme yapmamız doğru olmaz. İki parti görüşme sonrası yetkili organlarıyla bunu değerlendirecektir. Bahçeli'nin teklifini değerlendirmeyeceğimiz anlamına da gelmez. Liderlerden sonra parti organları da görüşecek. Cumhurbaşkanımız yarın milletvekilleriyle görüşecek. Ortada alınan bir karar yok. İktidar partisiyiz ince eleyip sık dokumalıyız.

Erken Seçim Çağrısı Belediye Başkanlığına Aday Vekilleri Zora SokacakErken Seçim Çağrısı Belediye Başkanlığına Aday Vekilleri Zora Sokacak Akşener'den Bahçeli'nin Erken Seçim Çağrısına Yanıt: Bizim Açımızdan Telaşlanacak Durum YokAkşener'den Bahçeli'nin Erken Seçim Çağrısına Yanıt: Bizim Açımızdan Telaşlanacak Durum Yok Bahçeli'nin Erken Seçim Çağrısına Kılıçdaroğlu'ndan İlk Yanıt Geldi: Bunları GöndereceğizBahçeli'nin Erken Seçim Çağrısına Kılıçdaroğlu'ndan İlk Yanıt Geldi: Bunları Göndereceğiz Bahçeli'nin Erken Seçim Çağrısı Sonrası Ankara'da Peş Peşe Görüşmeler! Erdoğan, Başbakan'la GörüştüBahçeli'nin Erken Seçim Çağrısı Sonrası Ankara'da Peş Peşe Görüşmeler! Erdoğan, Başbakan'la Görüştü Ankara'da Sürpriz Zirve! Bahçeli, Adalet Bakanı Gül ile GörüştüAnkara'da Sürpriz Zirve! Bahçeli, Adalet Bakanı Gül ile Görüştü Bahçeli'nin Önerdiği Seçim Tarihinin Şifresi: 9 Günlük Tatilin SonuBahçeli'nin Önerdiği Seçim Tarihinin Şifresi: 9 Günlük Tatilin Sonu Bahçeli'nin Erken Seçim Teklifine Erdoğan'dan Yanıt: Yarın Kendisiyle GörüşeceğizBahçeli'nin Erken Seçim Teklifine Erdoğan'dan Yanıt: Yarın Kendisiyle Görüşeceğiz Bahçeli, Bahçeli, "2019'un Beklenmesi Mümkün Değil" Deyip Erken Seçimin 26 Ağustos'ta Yapılmasını Önerdi Bahçeli'nin Erken Seçim Çağrısına CHP'den Anında Yanıt Geldi: Hodri MeydanBahçeli'nin Erken Seçim Çağrısına CHP'den Anında Yanıt Geldi: Hodri Meydan Bahçeli'nin Erken Seçim Çağrısına Hükümetten Jet Yanıt: Yetkili Organlarda DeğerlendirilirBahçeli'nin Erken Seçim Çağrısına Hükümetten Jet Yanıt: Yetkili Organlarda Değerlendirilir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.