Erik çekirdeği dayağına 15 yıl 6 ay hapis istemi

Erik çekirdeği dayağına 15 yıl 6 ay hapis istemi
Tuzla’da aracına erik çekirdeği attığı iddiasıyla 11 yaşındaki çocuğu feci şekilde döven Ufuk Özüdoğru hakkında, “kişiyi hürriyetinden yoksun kılma” ve “yaralama” suçlarından 15 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı. İddianamede, şüphelinin adli sicil ve UYAP kayıtlarına göre suç işlemeyi alışkanlık haline getirdiği dikkate alınarak üst sınırdan cezalandırılması talep edildi.

Tuzla'da 28 Nisan'da aracına atılan erik çekirdeğini taş sanarak 11 yaşındaki M.Y.K.'yi feci şekilde dövdüğü iddia edilen Ufuk Özüdoğru (27) hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. 

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, mağdur M.Y.K.'nın olay günü Aydınlı mahallesi üzerinde bulunan trafik ışıklarının olduğu yerde arkadaşlarıyla erik topladığı ve yedikleri, çekirdeklerini ise yola doğru attıkları, çekirdeklerin şüphelinin üzerine geldiği için kendisini darp etmeye başladığını söylediği anlatıldı. 

Küçük çocuğu ormanlık alana götürmüş 

Şüphelinin kendisine tekme tokat vurduktan sonra ‘beni diğer arkadaşlarının yanına götür' dediğini, yaya olarak mahalleye gittiklerini, mahallede çocukların bulunmadığını, bunun üzerine şüphelinin kendisini ormanlık alana doğru götürmeye başladığını, tam ormanlık alana girerken tanımadığı bir kadının şüpheliye ‘ne yapıyorsun, polise haber vereceğim' dediğini, kendisini adamın elinden aldığını ve Ufuk Özüdoğru'dan şikayetçi olduğunu beyan ettiği kaydedildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.