Erol Bedir: "transfer Yapmadan Zoru Başardık"

Erol Bedir: "transfer Yapmadan Zoru Başardık"
İstikbal Mobilya Kayserispor Başkanı Erol Bedir, bazı sıkıntıları artık geride bıraktıklarını ve şimdi gelecek için hesap yaptıklarını söyledi.
İstikbal Mobilya Kayserispor Başkanı Erol Bedir, bazı sıkıntıları artık geride bıraktıklarını ve şimdi gelecek için hesap yaptıklarını söyledi. Mali yönden yalnız kaldıklarını ama buna rağmen Kayseri'nin değerini ayağa kaldırarak yola devam ettiklerini ifade eden başkan Bedir, yeni sezona yepyeni bir takım olacaklarını ifade etti.

Başkan Erol Bedir, ligde Ankaragücü maçı sonrası yeni bir hesabın içinde olacaklarını belirterek, "Alt sıralardan uzaklaşmak, ligin üst sıralarına tırmanmak için şimdiye kadar mücadele ettik. Sıkıntılarımız oldu, maddi yönden yalnız kaldık ama her şeyi atlattık. Artık yasakları atlatmak üzereyiz. Önümüzdeki dönemin hesaplarını yapacağız. Özellikle gidecek oyuncularımızın yerine gelecek oyuncularımızı önemle seçeceğiz. Hedefimiz üst sıralar olduğu gibi Avrupa kapısını da neden açmayalım. Mücadelemiz, hırsımız, ligdeki durumumuz iyi takım olduğumuzu gösteriyor. Transfer yasağı olduğu için takviye yapmadan, elimizdeki oyuncuları değerlendirerek zoru başardık. Bundan sonra yeni sezon için yepyeni bir takım olmak istiyoruz. Ankaragücü maçı sonrası yönetimimizle birlikte bir takım değerlendirmeler yaparak önümüzdeki dönemin takvimini çıkarmak istiyoruz" dedi.

Haber:Faruk Aydemir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.