Ersun Yanal: "6'da 6 Yapmak Zorundayız"

Ersun Yanal: "6'da 6 Yapmak Zorundayız"
Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, sezonun bitmesine 6 hafta öğrencilerine net konuştu. Bu sezon deplasmandaki son galibiyetini 16 Eylül 2018'den alan sarı-lacivertli oyunculardan kalan tüm maçları kazanmalarını isteyen tecrübeli teknik adam, "Bu sezon beklentilerin altında kalm.
Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, sezonun bitmesine 6 hafta öğrencilerine net konuştu.

Bu sezon deplasmandaki son galibiyetini 16 Eylül 2018'den alan sarı-lacivertli oyunculardan kalan tüm maçları kazanmalarını isteyen tecrübeli teknik adam, "Bu sezon beklentilerin altında kalmamıza rağmen bizi yalnız bırakmayan taraftarımız var. Bu taraftara ve camiaya gelecek sezon öncesi umut olmak istiyorsak, 6'da 6 yapıp sezonun kapatmalıyız" ifadelerini kullandı.

Ersun Yanal, sözlerine şöyle devam etti: "Kazanamadığımız maçların birçoğunda iyi olan taraftık ama istediğimizi alamadık. Bu 6 haftayı 18 puanla tamamlamalıyız. Bu durum sıralamadaki yükselişimiz açısından da önemli olacak. Artık daha fazla sorumluluk alıp, en az hatayla sezonu kapatalım."

DIŞ SAHADA GALİBİYETİ UNUTTU

Bu sezon 14 deplasmanda yalnızca 1 galibiyet alan sarı-lacivertliler, 7 yenilgi, 6 da beraberlik elde etti. Dış sahadaki son 3 puanını 16 Eylül 2018'de Konya'ya karşı alan Kanarya, daha sonra çıktığı 11 deplasmanda 5 yenilgi, 6 beraberlikle sahadan ayrıldı. Bu maçlarda rakip fileleri yalnızca 10 kez havalandıran F.Bahçe, kalesinde ise 10 gol gördü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.