Ersun Yanal'dan Alanyaspor Maçına Sürpriz 11

Ersun Yanal'dan Alanyaspor Maçına Sürpriz 11
Süper Lig'in 29.
Süper Lig'in 29. haftasında Alanyaspor'a konuk olacak Fenerbahçe, maç 11'ini kuramadı. Teknik direktör Ersun Yanal; Soldado, Hasan Ali ve Mehmet Ekici'nin cezalı, Moses'ın da sakat olduğu haftada sıkıntıya girdi.

Sarı-lacivertlilerin bu sezon resmi maçlarda attığı 50 golün 15'i Alanyaspor karşısında forma giyemeyecek 4 oyuncudan gelirken, Yanal'ın eksiklerin yerine kime şans vereceğini henüz belirlemediği öğrenildi.

Eksiklerden Hasan'ın yerine sol bekte İsmail'in forma giymesine kesin gözüyle bakılıyor.

Moses, Mehmet ve Soldado'nun yokluğunda ise birçok isim öne çıkıyor. Forvette Ayew, Alper, Frey ve 18 yaşındaki Yusuf ihtimaller arasında bulunurken, Ekici'nin yerine ise derbide olduğu gibi yine Elmas'ın oynaması bekleniyor.

Forvette yaşanan sıkıntı, 18'lik Yusuf Mert'in önünü açtı. Genç forvet, Alanyaspor maçında kadroda olacak. Ersun Yanal'ın Yusuf'la görüşme yaptığı, genç futbolcunun da "Hocam ne zaman ne görev verirseniz hazırım" dediği öğrenildi. Yanal'ın kadroya alacağı oyuncuyu sahaya sürüp sürmeyeceği hafta sonuna kadarki idmanlarda netleşecek.

Teknik heyetin kanatlarda oynayacak futbolcuları ise idman performanslarına göre belirleyeceği ifade edildi.

MİCHAEL FREY FORMA İSTİYOR

Sakatlığının ardından takımla birlikte iki gündür idmanlarda yer alan Michael Frey, performansıyla dikkat çekiyor. Hırsıyla öne çıkan İsviçreli yıldız, çift kale maçlarda attığı gollerle teknik heyetten tam puan alıyor. Frey, son maçında 9 Mart'ta Başakşehir'e karşı 6 dakika sahada kalmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.