Ersun Yanal'dan Oyuncularına Son 3 Maç Uyarısı

Ersun Yanal'dan Oyuncularına Son 3 Maç Uyarısı
Süper Lig'de bitime üç hafta kala yeni hedefini ilk 10 olarak koyan Fenerbahçe, yola devam edeceği isimleri de belirleyecek. Sırasıyla Akhisarspor, Erzurumspor ve Antalyaspor ile oynayacağı maçlarda 9 puan almayı planlayan sarı-lacivertliler, bu karşılaşmalarda birçok oyuncunun takı.
Süper Lig'de bitime üç hafta kala yeni hedefini ilk 10 olarak koyan Fenerbahçe, yola devam edeceği isimleri de belirleyecek.

Sırasıyla Akhisarspor, Erzurumspor ve Antalyaspor ile oynayacağı maçlarda 9 puan almayı planlayan sarı-lacivertliler, bu karşılaşmalarda birçok oyuncunun takımdaki geleceğini de belirleyecek. Futbolcuların bu 270 dakika gösterecekleri performanslar, teknik heyet için kalacak ve gidecekler konusunda belirleyici olacak.

ERSUN YANAL'IN TAVRI NET

Bu konuda her fırsatta öğrencileriyle toplantılar yapan teknik direktör Ersun Yanal'ın da şu ifadeleri kullandığı ifade ediliyor:

"Fenerbahçe'ye yakışmayan sonuçlar aldık ve bu sezonu hedefsiz kapadık. Kalan 3 maçta alınacak galibiyetleri gelecek sezona umut olması açısından önemsiyorum. Gelecek sezonun hedefi şampiyonluk. Kadro konusunda önemli çalışmalarımız olacak. Kalan maçlar sizlerin de durumunu belirleyecek.".

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.