Erzurum'da Kaybolan 4 Yaşındaki Furkan Yiğit'in Babası Tutuklandı

Erzurum'da Kaybolan 4 Yaşındaki Furkan Yiğit'in Babası Tutuklandı
Erzurum'un Karaçoban ilçesinde 4 yaşındaki Furkan Yiğit'in kaybolmasına ilişkin gözaltına alınan çocuğun babası Fehim Yiğit tutuklandı, amcası, dedesi ve babaannesi ise serbest bırakıldı İlçenin Budaklı Mahallesi'nde 17 Nisan Çarşamba günü evinin önünde oyun oynadıktan .

Erzurum'un Karaçoban ilçesinde 4 yaşındaki Furkan Yiğit'in kaybolmasına ilişkin gözaltına alınan çocuğun babası Fehim Yiğit tutuklandı, amcası, dedesi ve babaannesi ise serbest bırakıldı

İlçenin Budaklı Mahallesi'nde 17 Nisan Çarşamba günü evinin önünde oyun oynadıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan küçük çocuğun kaybolmasıyla ilgili gözaltına alınan babası Fehim Yiğit, engelli amcası Y.Y, dedesi E.Y. ve babaannesi H.S.Y'nin Karaçoban İlçe Jandarma Komutanlığı'ndaki işlemleri tamamlandı.

BABA TUTUKLANDI

Sağlık kontrolünden geçirilen 4 zanlı, Hınıs Adliyesi'ne getirildi. Hınıs Cumhuriyet Başsavcılığı'ndaki sorgularının ardından Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilen Furkan Yiğit'in babası Fehim Yiğit tutuklandı, dedesi E.Y. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Şüphelilerden babaanne H.S.Y. ve amcası Y.Y. ise Cumhuriyet Savcılığı'ndaki sorgularının ardından serbest kaldı.

NE OLMUŞTU?

Karaçoban ilçesinde Furkan Yiğit 17 Nisan Çarşamba günü evinin önünde oynarken kaybolmuş, yakınlarının ihbarı üzerine jandarma ve AFAD ekiplerince arama başlatılmıştı. Hınıs Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında küçük çocuğun babası Fehim Yiğit amcası Y.Y, dedesi E.Y. ve babaannesi H.S.Y. gözaltına alınmıştı.

Kaynak: AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.