Esenyurt'ta kadınla tartışan taksici, o anları anlattı

Esenyurt'ta kadınla tartışan taksici, o anları anlattı
Esenyurt’tan Küçükçekmece’ye giderken aracına aldığı kadın yolcu ile tartıştığı için gündeme gelen taksi sürücüsü yaşanan o anları anlattı. Taksici Mehmet Selamet, “Ben sigara içmesine müsaade etseydim bunların hiçbiri olmayacaktı” dedi.

Olay, geçtiğimiz Çarşamba günü Esenyurt'tan Küçükçekmece'ye giderken bir taksi içerisinde yaşanmıştı. İddiaya göre, bir kadın Mehmet Selamet(42) isimli taksiciyi cep telefonu uygulaması ile çağırmış Küçükçekmece Cennet Mahallesi'ne gitmek istedi. Taksi içerisinde sigara içmek istediği ve sürücünün izin vermemesi üzerine çıkan tartışmada taksici Selamet ile tartışmalarını telefon ile kaydeden kadının görüntüleri sosyal medyada gündem olmuştu. Yaşanan anların ardından taksi İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından trafikten men edilmişti taksi ise otoparka çekildi.

Olay günü yaşananları Taksici Mehmet Selamet İhlas Haber Ajansı'na anlattı. Selamet, kadın yolcunun Cennet Mahallesi'ne gitme isteği üzerine sistem üzerinden kontrolünde trafik durumunu yolcuya söylediğini ve bunun üzerine kadın yolcu geç kalmaması için yakın bir metrobüse bırakmayı teklif ettiğini söyleyerek, “O metrobüse bırakma teklifimi kabul etti. Haramidere Metrobüs Durağı'na doğru giderken sigara ve çakmak çıkardı. Yakmaya kaldı müsaade falan da istemedi. Müsaade istediğini söylüyor ancak böyle bir şey yok. Tartıştık ve ben evimde bile içiyorum dedi. Bende müsaade içiyorum. Paramı ver in dedim o da bana ‘para mara vermem' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.