Eşiyle Kavga Eden Genç Trenin Altına Atlarak İntihar Etti

Eşiyle Kavga Eden Genç Trenin Altına Atlarak İntihar Etti
Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde 29 yaşındaki genç eşiyle arasının bozulunca trenin altına atarak intihar etti.

Kocaeli'de eşiyle arasının bozulduğu ve boşanmak üzere olduğu iddia edilen şahıs kendisini trenin altına atarak intihar etti.

Olay, Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde yaşandı. Alınan bilgi ve iddialara göre, Köseköy mevkiinde bulunan Hipodrom'un yan tarafında bulunan tren raylarına sabah saatlerinde gelen Hüseyin Akınlı (29) isimli şahıs, rayların kenarında oturarak bir süre bekledi. Daha sonra 11604 sefer sayılı Pendik'ten Adapazarı istikametine giden trenin geldiğini gören Hüseyin Akınlı, kendisini bir anda trenin önüne attı. Bölgede bulunan inşaatta çalışan işçilerin kendisini durdurmak amacıyla bağırışlarına aldırmayan ve trenin önüne doğru atlayan Akınlı, feci şekilde yaşamını yitirdi.

YAKLAŞIK 100 METRE SÜRÜKLENDİ

Olayı gören inşaat işçilerinin haber vermesi üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ekibi ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Tren raylarına gelen 112 Acil Sağlık ekibi, trenin altında yaklaşık 100 metre sürüklenen Hüseyin Akınlı'nın yaşamını yitirdiğini belirledi. Polis ekipleri çevrede önlem alarak olay yeri inceleme çalışması yaptı. Bu sırada olay yerine gelen Hüseyin Akınlı'nın yakınları sinir krizleri geçirdi. Eşiyle arası bozulduğu için bunalıma girdiği iddia edilen ve trenin önüne atlayarak intihar eden Hüseyin Akınlı'nın cesedi Asri Mezarlık morguna kaldırılırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Eşiyle Kavga Edin Genç Trenin Altına Atlarak İntihar Etti

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.