Eski Eşine Şiddet Uyguladığı İddia Edilen Kaan Tangöze'nin İfadesi Şaşırttı

Eski Eşine Şiddet Uyguladığı İddia Edilen Kaan Tangöze'nin İfadesi Şaşırttı
Seçkin Piriler önceki gün karakola giderek eski eşi Kaan Tangöze'den kendisini darp ettiği gerekçesiyle şikayetçi olmuştu.

Seçkin Piriler önceki gün karakola giderek eski eşi Kaan Tangöze'den kendisini darp ettiği gerekçesiyle şikayetçi olmuştu. Bu şikayet üzerine Kaan Tangöze dün akşam gözaltına alındı. İfadesine başvurulan şarkıcı yapılan işlemlerin ardından serbest bırakıldı. Tangöze'nin ifadesinde anlattıkları ise herkesi şaşırttı.

"ÇOCUKLARIM İÇİN HER ŞEYİ YAPIYORUM"

Karakol çıkışında magazin muhabirleriyle karşılaşan Tangöze önce sorulara yanıt vermek istemedi fakat gelen yoğun sorular üzerine şu açıklamalarda bulundu: "Ben şiddet yapmadım, ben şiddet gördüm. Şikayette bulundum zaten. Hepsi çıkacak ortaya. Çocuklarım için her şeyi yapıyorum, tüm bunlara katlanıyorum."

"EVLİLİĞİMİZDE ÇOK KEZ ŞİDDET GÖRDÜM"

Seçkin Piriler ise, "Evliliğimiz boyunca bir çok kez şiddet gördüm. Kaan rock star olduğu için kariyeri lekelenmesin diye sustum." dedi.

"AİLE BAKANLIĞI'NA ŞİKAYET EDECEĞİZ"

Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına katılan Tangöze'nin avukatı Özlem Hatice Bakırcı, Seçkin Piriler'in çocuklarına şiddet uyguladığının ortaya çıkması adına karakola gittiklerini ve konuyu Aile Bakanlığı'na şikayet edeceklerini söylerken evde yaşananların güvenlik kameraları tarafından kayıt altına alındığını ve Tangöze'nin herhangi bir şiddet eyleminde bulunmadığını söyledi.

"SEÇKİN HANIMIN ÇOCUKLARINA UYGULADIĞI ŞİDDET ORTAYA ÇIKSIN"

Bakırcı: "Seçkin Hanımın çocuklarına uyguladığı şiddetin ortaya çıkmasını istiyoruz, Kaan Bey kucağında çocukla Seçkin Hanım'a nasıl şiddet uygulayabilir? Kaan Bey bu konuda herhangi bir rahatsızlık duysa evdeki kamera kayıtlarının silinmemesi adına güvenlik şirketine ihtar çekmezdi" şeklinde konuştu.

NE OLMUŞTU?

Geçtiğimiz günlerde Kıvılcım Ural ile birlikte yemeğe giden Tangöze, yanına Seçkin Piriler'den olan iki çocuğunu da götürmüş ve gazeteciler tarafından görüntülenmişti. Kaan Tangöze'nin eşi Kıvılcım Ural'ın üstündeki davayı geri çekme teklifine olumsuz yanıt veren Piriler'in, Tangöze tarafından çocukları önünde şiddet gördüğü iddia edildi. Yaşanan tüm olaylardan sonra soluğu karakolda alan manken, çocuklarının babasından şiddet gördüğü iddiası ile şikayetçi oldu ve darp raporu aldı.

Eski Eşini Dövdüğü İddia Edilen Kaan Tangöze Sessizliğini Bozdu!Eski Eşini Dövdüğü İddia Edilen Kaan Tangöze Sessizliğini Bozdu! Model Seçkin Piriler, Şiddet Gerekçesiyle Kaan Tangöze'den Şikayetçi OlduModel Seçkin Piriler, Şiddet Gerekçesiyle Kaan Tangöze'den Şikayetçi Oldu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.