Beyşehir Belediye Başkanı Özaltun Ve Gazilerden Gönüllü Askerlik Başvurusu

Beyşehir Belediye Başkanı Özaltun Ve Gazilerden Gönüllü Askerlik Başvurusu
Konya'nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, bir grup Güneydoğu gazisi ve bir şehit yakınıyla birlikte Suriye'nin Afrin bölgesinde devam...

Konya'nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, bir grup Güneydoğu gazisi ve bir şehit yakınıyla birlikte Suriye'nin Afrin bölgesinde devam eden Zeytin Dalı Harekatı'na katılmak üzere Beyşehir Askerlik Şubesine gönüllü askerlik başvurusunda bulundu.

Başkan Özaltun, beraberindeki Türkiye Harp Malülleri, Şehit Aileleri, Dul ve Yetimleri Derneği Beyşehir Temsilcisi Rasık Can ve dernek üyesi 5 Güneydoğu gazisi, 1 şehit yakını ile Beyşehir Askerlik Şubesi Başkanlığını ziyaret etti. Özaltun ve gaziler, Zeytin Dalı Harekatı'na katılmak ve Türk Silahlı Kuvvetlerinde gönüllü olarak askerlik yapmak için Garnizon ve Askerlik Şubesi Başkan Vekili Personel Astsubay Üstçavuş Sinan Eren'e dilekçelerini verdi. Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Afrin'deki operasyona gönüllü asker olarak katılmak istediklerini belirterek, "Gazilerimize "yalnız gitmeyin, birlikte gidelim, beraber müracaat edelim" dedim. Zaten, her zaman için derneğimizin, gazilerimizin ve şehit yakınlarımızın yanında olmaya özen gösteriyoruz. Beyşehir Belediyesi olarak da onların sürekli yanında ve destekçisi oluyoruz. Bugün de onları yalnız bırakmama adına tıpkı onlar gibi biz de askerlik için hep birlikte müracaatımızı yapmak için buraya geldik. Ben bahriyeli olarak askerlik görevimi yaptım, denizci teğmen olarak askerlikten terhis oldum. Dün denizde görev yaparken, bugün de karada görev verildiği takdirde er olarak da görev yapmayı Allahım bizlere nasip ederse, bu görev verilirse, biz o görevi Allah'ın izni ile inşallah yapmaya talibiz ve gazilerimizin bizlere böyle bir taleple gelmesi de ayrıca mutlu ve onure etti. 70 yaşındaki dedem bile bu yaşında askere gitmek istiyorsa, gazilerimiz askere gitmek istiyorsa, biz neden gitmek istemeyelim ki. Mevzu vatan olunca bize de bu konuda bir görev düşerse her zaman yapmaya hazır olduğumuzu herkes gibi biz de göstermek istiyoruz. Bu harekat sayesinde inşallah hiçbir PKK'lı, PYD'li DAEŞ'li terörist vatanımıza ve milletimize zarar veremeyecektir. Allahım tüm askerlerimizin, kolluk kuvvetlerimizin, Afrin'de mücadele eden Mehmetçiğimizin yar ve yardımcısı olsun" dedi.

Türkiye Harp Malülleri, Şehit Aileleri, Dul ve Yetimleri Derneği Beyşehir Temsilcisi Rasık Can ise, "Kahraman Türk ordumuzun Afrin'de yapmış olduğu Zeytin Dalı Operasyonu'na destek amacıyla Türkiye harp malülleri, şehit aileleri, gazileri olarak yüce milletimizin, devletimizin, ordumuzun her zaman emrine amadeyiz" dedi.

Türkiye Cumhuriyeti'nin bekası ve sonsuza dek varlığını sürdürebilmesi için genç yaşlarda gazilik mertebesine ulaştıklarını vurgulayan Can, "Gaziler olarak devletimizin ve milletimizin yanındayız, tekrar da göreve hazırız. Görev denince bizde bu her şeyin üstünde gelir. Yani aile bile arka planda, devlet ön planda gelir" ifadelerini kullandı.

Açıklamaların ardından Başkan Özaltun ve beraberindeki gazi ve şehit yakınları gönüllü askerlik başvuru dilekçelerini Askerlik Şubesi Başkan Vekili Personel Üstçavuş Sinan Eren'e verdi.

Beyşehir Belediye Başkanı Özaltun Ve Gazilerden Gönüllü Askerlik Başvurusu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.