Başkan Avcı: "Kahraman Askerlerimiz Suriye’deki Terör Koridorunu Yok Edecektir"

Başkan Avcı: "Kahraman Askerlerimiz Suriye’deki Terör Koridorunu Yok Edecektir"
Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Suriye'nin Afrin bölgesinde yapılan "Zeytin Dalı Harekatı" operasyona katılan Kahraman Mehmetçiklere başarı mesajı...

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Suriye'nin Afrin bölgesinde yapılan "Zeytin Dalı Harekatı" operasyona katılan Kahraman Mehmetçiklere başarı mesajı yayınladı. Başkan Avcı, "Kahraman askerlerimiz Suriye'deki terör koridorunu yok edecektir" dedi.

Başkan Avcı; Mehmet Akif'in İstiklal marşından satırlara yer vererek başladığı mesajında; vatanın bölünmez bütünlüğü söz konusu olduğunda Türk Milleti'nin gözü karalığının ve hiç düşünmeden atalarından kalan mirasa sahip çıktığını hatırlatarak, "İstiklal şairimiz Mehmet Akif'in İstiklal Marşı şiirinde bahsettiği gibi aynı zihniyetle, aynı amaçla, Çanakkale'de olduğu gibi, Kurtuluş Savaşı'nda olduğu gibi yine bu milletin evlatları sahneye çıkıyor. Kahraman Mehmetçiklerimiz "söz konusu vatansa gerisi teferruattır" diyerek, Afrin Zeytin Dalı Harekâtı'na Bismillah diyerek başlamış bulunuyor. Suriye'de yüzbinlerce insan her türlü silahlarla katliama uğrarken sağır ve dilsiz olan dünya, burnumuzun dibinde sınırlarımızın sıfır noktasında oluşturmak istedikleri Kuzey Suriye'deki terör koridorunu dağıtmaya başlayınca, hiç sıkılmadan muhtemel sivil ölümlerinden endişe duyduklarını söylüyorlar. Maşa olarak kullandıkları terör örgütleri kaybetmeye başlayınca sivil ölümler akıllarına geldi. Herkesi kör, alemi sersem sanıyorlar. Asırlardır merhametin timsali olan bu ordu, bu Mehmetçik ne yaptığını gayet iyi bilir ve iyi biliyor. Mehmetçiğimiz mazlum ile zalimi, dost ile düşmanı ayıracak basirettedir. Ümmetin umudu Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla harekete geçen şanlı ordumuz, şimdi yada gelecekte sınırlarımızda kendisine tehdit oluşturacak hiçbir oluşuma izin vermeyecektir. Milletimize düşmanlığa yeltenenler her zaman gereken cevabı almıştır ve bundan sonrada alacaklar, hevesleri kursaklarında kalacaktır. Rabbimiz Zeytin Dalı Harekatı'ndaki tüm askerlerimizi korusun. Ve şehitlerimize rahmet eylesin. Milletimize, devletimize ve vatanımıza zeval vermesin" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.