Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Veda Töreni

Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Veda Töreni
Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Öğretmenevi'nde bir veda töreni düzenlendi.

Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Öğretmenevi'nde bir veda töreni düzenlendi.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ramazan Kutlay'ın emekli olması, Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit'in ise Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü olmasından dolayı düzenlenen programa İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen, İlçe Milli Eğitim müdürleri ile İl Milli Eğitim müdür yardımcıları ve şube müdürleri katıldı.

Törende bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen, Ramazan Kutlay ve Hasan Başyiğit ile görevi sırasında uyum içerisinde güzel çalışmalar gerçekleştirdiğini ifade etti. Özen, "Her çalıştığımız yerde yeni dostlar ediniyoruz, yeni anılar biriktiriyoruz. Hüzünlü bir keyif var bu akşam. Çok sevdiğimiz, dost kabul ettiğimiz iki arkadaşımızı bizden farklı bir yere gönderiyoruz" ifadelerini kullandı.

Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü iken Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü olarak yeni görevine başlayan Hasan Başyiğit, "Eskişehir gibi bir ilde çalışmak benim meslek hayatım boyunca unutamayacağım bir sayfa, ayrı bir yer. Eskişehir dışarıdan gelen bütün insanlara kucak açan, bağrına basan bir il oldu. Arkadaş olarak hepimiz bir ailenin ferdi olduk, uyumlu bir şekilde çalıştık. Hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

42 yıllık meslek hayatından sonra emekliliğe ayrılan Ramazan Kutlay, meslek hayatında yaşadığı anıları anlattı. Kutlay, "Başta İl Milli Eğitim Müdürümüz Necmi Özen olmak üzere, bütün ilçe milli eğitim müdürleri ve şube müdürleri ile uyum içerisinde çalıştık. Meslek hayatımdan çok güzel duygularla ayrılıyorum. Öğretmenin emeklisi olmaz. Memuriyetten emekli olsam da, hayatım boyunca öğretmen olarak görev yapmaya devam edeceğim" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından, emekliye ayrılan Müdür Yardımcısı Ramazan Kutlay ile Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Hasan Başyiğit'in plaketi ve hediyeleri İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen tarafından verildi.

Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Veda Töreni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.