Esnaflara Akaryakıt İndirimi Müjdesi

Esnaflara Akaryakıt İndirimi Müjdesi
Kütahya'nın Simav ilçesinde faaliyet gösteren İnşaat Sanatkarları ve Esnaf Sanatkarları Odası'nın 530 üyesi, yapılan protokollerle, akaryakıt, mutfak...

Kütahya'nın Simav ilçesinde faaliyet gösteren İnşaat Sanatkarları ve Esnaf Sanatkarları Odası'nın 530 üyesi, yapılan protokollerle, akaryakıt, mutfak tüpü, kargo ve özel hastanelerde belirlenen oranlarda indirimli alış veriş yapacak.

Simav İnşaat Sanatkarları ve Esnaf Sanatkarları Odası Başkanı Şevket Ergün, Simav'da faaliyet gösteren ve 530 kişi ile en fazla üye kayıtlı oda olduklarını belirterek, üyelerine yönelik indirimli alış veriş imkanları sağladıklarını ifade etti.

Başkan Ergün, "Atasoylar Petrol şirketi sahibi Mustafa Atasoy ile yaptığımız protokol ile üyelerimiz, otogazı yüzde 16, motrini yüzde 10, kurşunsuz benzini yüzde 5 indirimli, mutfak tüpünü 20 lira indirimli alırken, Uşak Özel Öztan ve Medikal Hastanelerinden ise yüzde 25 indirim alıyorlar. MNG kargo'dan ise yüzde 40 indirimli gönderim yapıyorlar. Odamıza kayıtlı olan üyelerimiz, üye kartlarıyla yaptıkları indirimli alış veriş ile aile bütçelerine önemli bir katkı sağlıyorlar. Birlik ve beraberliğin kazancı olarak yaptığımız anlaşma ve protokol ağını genişletiyoruz. Üyelerimizin menfaati için yaptığımız çalışmalardan esnafımız da memnun oluyor" dedi. (MEİ-EFE)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.