Eto'o'nun Cumhurbaşkanlığı Adaylığı 1 Nisan Şakası Çıktı

Eto'o'nun Cumhurbaşkanlığı Adaylığı 1 Nisan Şakası Çıktı
Atiker Konyaspor'da forma giyen Kamerunlu futbolcu Samuel Eto'o'nun ülkesinde 2018'de yapılacak cumhurbaşkanlığı seçiminde aday olmak istediğine ilişkin haber, 1 Nisan şakası çıktı. Eto'o, Facebook'taki hesabından yaptığı açıklamada, Fransız "Jeune Afrique" dergisinde çıkan h.

Atiker Konyaspor'da forma giyen Kamerunlu futbolcu Samuel Eto'o'nun ülkesinde 2018'de yapılacak cumhurbaşkanlığı seçiminde aday olmak istediğine ilişkin haber, 1 Nisan şakası çıktı.

Eto'o, Facebook'taki hesabından yaptığı açıklamada, Fransız "Jeune Afrique" dergisinde çıkan haberin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

"BU YAPILAN SAYGISIZLIK"

Kamerunlu futbolcu, tepkisini "Şaka bahanesiyle bana atfedilen bu sözlerin kesinlikle saygısızlık olduğu kanaatindeyim. Bir Kamerunlu olarak ülkemin kurumlarına ve onları oluşturanlara büyük saygım var. 2018 cumhurbaşkanlığı seçiminin ve bu makamın yetkilerinin, böyle bir şakada malzeme olarak kullanılmak için fazla önemli olduğunu düşünüyorum." ifadeleriyle dile getirdi.

Dergide çıkan hayali röportajda Eto'o'nun ülkesinde 2018'de yapılacak cumhurbaşkanlığı seçiminde aday olmak istediği ileri sürülüyordu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.