Ricardo Quaresma'dan Dünya Kupası Yorumu!

Ricardo Quaresma'dan Dünya Kupası Yorumu!
Beşiktaş ve Portekiz Milli Takımı'nın yıldız futbolcusu Ricardo Quaresma, Rusya'da düzenlenecek Dünya Kupası hakkında konuştu."İYİ HAZIRLANMALIYIZ" Turnuvaya iyi hazırlanmaları gerektiğini vurgulayan Quaresma, "Çalışmak, acı çekmeyi ve duygularımızı nasıl kontrol edeceğimi.
Beşiktaş ve Portekiz Milli Takımı'nın yıldız futbolcusu Ricardo Quaresma, Rusya'da düzenlenecek Dünya Kupası hakkında konuştu.

"İYİ HAZIRLANMALIYIZ"

Turnuvaya iyi hazırlanmaları gerektiğini vurgulayan Quaresma, "Çalışmak, acı çekmeyi ve duygularımızı nasıl kontrol edeceğimizi bilmek zorundayız. Dünya Kupası yaklaşıyor. Psikolojik ve fiziksel olarak iyi hazırlanmalıyız. Taraftarların, turnuva boyunca bize destek vermelerini umuyoruz" ifadelerini kullandı.

"AYAKLARIMIZ YERE BASMALI"

Dünya Kupası'nda favori olmadıklarını dile getiren Portekizli yıldız, "Genç ve tecrübeli oyunculardan oluşan bir takımız ancak ayaklarımızı yere basmalıyız. Kupada sona ulaşmak için çok çalışmalı ve ilk olarak grup maçlarını düşünmeliyiz. Maç maç ilerlemeliyiz. Önümüzde uzun bir yol olacak" şeklinde konuştu.

"TADINI ÇIKARMAK İSTİYORUM"

Dünya Kupası'nın tadını çıkaracağını belirten Quaresma, "Takıma yardım etmek için elimden geleni yapacağım ve her zaman olduğu için gençlere yardım etmeye çalışacağım. Sahada fark yaratabilecek kaliteli oyuncularımız var. Genç ve tecrübeli futbolcuların karışımı, hedefe ulaşmamızda yardımcı olacaktır. Dünya Kupası'nın tadını çıkarmak istiyorum." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.