Sevdiği Kızın Ailesini Öldürdükten Sonra Sosyal Medyada Yayın Yapan Cani Yakalandı

Sevdiği Kızın Ailesini Öldürdükten Sonra Sosyal Medyada Yayın Yapan Cani Yakalandı
Balıkesir Havran'da meydana gelen olayda 3 kişiyi öldüren ve 4 kişinin yaralayan katil zanlısı Ali Saral jandarma ekiplerinin sıkı takibi neticesinde Havran'ın Eseler Mahallesi girişinde yakalandı.

Balıkesir Havran'da meydana gelen olayda 3 kişiyi öldüren ve 4 kişinin yaralayan katil zanlısı Ali Saral jandarma ekiplerinin sıkı takibi neticesinde Havran'ın Eseler Mahallesi girişinde yakalandı. Şüphelinin olayı gerçekleştirdikten sonra geceyi bir dağ evinde geçirdiği tespit edildi.

SOSYAL MEDYADAKİ SON PAYLAŞIMI: OLDU BİTTİ KÜL OLDU

Cani adam sevdiği kadının ailesi tarafından ilişkilerinin onaylanmaması üzerine av tüfeği ile dehşet saçtı. Olayda, 4 kişi yaralanırken, 3 kişi de hayatını kaybetti. Olayın ardından sosyal medyada canlı yayın yapan caninin son facebook paylaşımı, "Oldu bitti kül oldu" ise kan dondurdu.

VAHŞET SONRASI CANLI YAYIN YAPMIŞTI: SON DURUMU BU

Öte yandan, 3 kişiyi öldüren ve 4 kişinin yaralanmasına sebep olan saldırgan Ali S., olayın ardından soğuk kanlı bir şekilde sosyal medya hesabından canlı yayın yaptı. Söz konusu görüntüde, yaralanan bir şahıs çığlık atıyor, görüntüyü çeken Ali S. ise "Son durumun bu" şeklinde konuşuyor.

Sevdiği Kızın Ailesini Öldürdükten Sonra Sosyal Medyaya Yazdığı Mesaj Kan DondurduSevdiği Kızın Ailesini Öldürdükten Sonra Sosyal Medyaya Yazdığı Mesaj Kan Dondurdu Sevdiği Kızın Evini Basan Genç Katliam Yaptı! Sonra Canlı Yayında Vahşeti Gösterdi!Sevdiği Kızın Evini Basan Genç Katliam Yaptı! Sonra Canlı Yayında Vahşeti Gösterdi!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.