Santana: ''talisca Için Tite Ile Konuştuk''

Santana: ''talisca Için Tite Ile Konuştuk''
Anderson Talisca'nın Bahia'daki teknik direktörü Joel Santana, Brezilya Milli Takım Teknik Direktörü Tite ile yıldız oyuncu için konuştuklarını söyledi. Anderson Talisca'nın milli takıma yeniden seçilmesinin ardından Brezilya basınına Tite'nin bu tercihi hakkında kısa bir açık.
Anderson Talisca'nın Bahia'daki teknik direktörü Joel Santana, Brezilya Milli Takım Teknik Direktörü Tite ile yıldız oyuncu için konuştuklarını söyledi.

Anderson Talisca'nın milli takıma yeniden seçilmesinin ardından Brezilya basınına Tite'nin bu tercihi hakkında kısa bir açıklama yapan Joel Santana, Beşiktaş forması giyen yıldız oyuncunun bu seçimi hak ettiğini dile getirdi.

Joel Santana, Tite'nin kendisinden de Talisca hakkında bilgi aldığını dile getirirken, ''Birbirimizi uzun zamandır tanıyoruz. Tite ile bu tip sohbetleri hep yaptık. Milli takımda görev almasak da milli takım için çalışmaya hep devam ettik. Talisca konusunda da Tite ile uzun zaman önce bir konuşma gerçekleştirmiştik. Talisca'nın tarzı Paulinho'ya çok benzemiyor. Daha uzun boylu ve Paulinho'dan daha güçlü bir oyuncu. Müthiş bir performans gösterdi. Benfica'dan sonra Beşiktaş'ta da harika bir dönem yaşıyor. Hak etmişti'' ifadelerini kullandı.

Anderson Talisca, Brezilya'nın Rusya ve Almanya ile oynayacağı maçların kadrosuna seçilirken, teknik direktör Tite ''Talisca beş ve dörderli kurulu savunmalara karşı oldukça yetenekli'' açıklamasını yapmıştı.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.