Evlatları Ukrayna'ya kaçırılan Türk babalar Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi

Evlatları Ukrayna'ya kaçırılan Türk babalar Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi
Çocukları Ukrayna’ya kaçırılan Tayfun Mustafaoğlu ve Volkan Avşar, gözyaşları içinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslenerek yardım istedi.

Tayfun Mustafaoğlu ve Volkan Avşar isimli iki Türk vatandaşının Ukraynalı eşleri çocuklarını kaçırdı. Uzun süredir çocuklarına hasret kalan babalar, korona virüs salgını döneminde canlarını hiçe sayarak Ukrayna'ya geldi. Türk babalar, Ukraynalı anneleri tarafından kaçırılan çocuklarının peşine düştü. Eşleri tarafından mağdur edilen Türk vatandaşları yaşadıklarını İhlas Haber Ajansı'na anlattı.

“Devlet büyüklerimizden yardım bekliyoruz”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslenen acılı baba Tayfun Mustafaoğlu, “Yulianna Mustafaoğu ile 2013 yılında evlendik. 2014 yılında oğlumuz doğdu. Her yıl aile ziyareti için eşimi ve oğlumu Ukrayna'ya gönderiyordum. 2019 yılının Mart ayında yine gönderdim ancak bu sefer geri dönmedi. Ukrayna'da çocuğumu alıkoydu. Uzun zaman süren konuşmalarımıza zaman Türkiye'de dönmedi, çocuğumu görmemi engelledi. 1.5 yıl sonra irtibata yeniden geçtim, barıştık” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.