Evlenmek İsteyen 90'lık Dedenin Muhabirin Sorusuna Verdiği Cevap Olay Oldu!

Evlenmek İsteyen 90'lık Dedenin Muhabirin Sorusuna Verdiği Cevap Olay Oldu!
Muğla'da sempatik hareketleriyle dikkat çeken ve evlenmek isteyen 90 yaşındaki Necati Tezcan, bu arzusunu dile getirdiği üslubuyla, gülümsetti. 90'LIK DEDE ÇALIŞKANLIĞIYLA GÖZ DOLDURUYOR Menteşe ilçesinde yaşayan işçi emeklisi, 2 çocuk babası Necati Tezcan, bahçeli müstakil ev.

Muğla'da sempatik hareketleriyle dikkat çeken ve evlenmek isteyen 90 yaşındaki Necati Tezcan, bu arzusunu dile getirdiği üslubuyla, gülümsetti.

90'LIK DEDE ÇALIŞKANLIĞIYLA GÖZ DOLDURUYOR

Menteşe ilçesinde yaşayan işçi emeklisi, 2 çocuk babası Necati Tezcan, bahçeli müstakil evinde beslediği tavşan, tavuk ve horozları el arabasına koyarak, halk pazarında satıyor. Sempatik tavırlarıyla çok sevilen Tezcan, yaşama azmi ve çalışkanlığıyla da göz dolduruyor.

"100 YAŞINA KADAR YAŞAMAK İÇİN DUA EDİYORUM"

Eşini yıllar önce yitirdiğini, çalışmadan duramadığını anlatan Necati Tezcan, "Ölünceye kadar çalışacaksın. 100 yaşına kadar yaşamak için Allah'a dua ediyorum" dedi.

"EVLENCEM DAHA YAHU"

Evlenmek istediğini de söyleyen Necati dedenin, kulaklarının pek de iyi duymamasının da etkisiyle, DHA muhabirinin "Satışların nasıl?" sorusuna kendi üslubuyla, "Evlencem daha yahu. Bulsam evlencem, anlayabildin mi?" diye yanıt vermesi güldürdü.

Kaynak: DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.