Eylül'ü Katleden Cani Ile İlgili Kan Donduran Detay: Daha Önce De Köpeğe Tecavüz Etmiş!

Eylül'ü Katleden Cani Ile İlgili Kan Donduran Detay: Daha Önce De Köpeğe Tecavüz Etmiş!
Zonguldak Seçim Kurulu Başkanı ve Ağır Ceza Mahkemesi üyesi hakim Huriye Gülen, Ankara'da öldürülen Eylül Yağlıkara olayıyla ilgili, "Gerçekten çok kötü durum Eylül kızımızın başına gelen.

Zonguldak Seçim Kurulu Başkanı ve Ağır Ceza Mahkemesi üyesi hakim Huriye Gülen, Ankara'da öldürülen Eylül Yağlıkara olayıyla ilgili, "Gerçekten çok kötü durum Eylül kızımızın başına gelen. Adam daha önce de köpeğe tecavüz etmiş düşünün" dedi.

AĞIR CEZA HAKİMİ AÇIKLADI

Zonguldak 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi üyesi olan Gülen, Ankara'nın Polatlı ilçesinde kaybolduktan bir hafta sonra cesedi bulunan Eylül Yağlıkara olayına çok üzüldüğünü söyledi. Hakim Gülen her canın önemli olduğunun çocuklara öğretilmesi gerektiğini belirterek, şöyle dedi:

"KATİL DAHA ÖNCE KÖPEĞE TECAVÜZ ETMİŞ"

"Gerçekten çok kötü durum Eylül kızımızın başına gelen. Adam daha önce de köpeğe tecavüz etmiş düşünün. Önce hayvandan başlıyorlar sonra insana yöneliyorlar. Bu kadar ahlaksızlar. Her canın önemli olduğu çocuklara öğretilmiş olsa bu sancılar yaşanmaz. Her canlı, bitkiler, insanlar, hayvanlar birini diğerinden üstün kılmayacaksın. Biri diğerine hizmet ediyor. Doğal dengeyi sağlamak için herkes elinden geleni yapmalı."

Küçük Eylül'ün Babasından Son İsteği: Baba Kavun GetirKüçük Eylül'ün Babasından Son İsteği: Baba Kavun Getir Minik Eylül'ün Katili Yeniden SorgulanacakMinik Eylül'ün Katili Yeniden Sorgulanacak Minik Eylül Cinayetine AK Parti'den Sert Açıklama: Sıfır Tolerans GösterilecekMinik Eylül Cinayetine AK Parti'den Sert Açıklama: Sıfır Tolerans Gösterilecek Cinayete Kurban Giden Eylül'ün Annesi: Erdoğan'dan Ricam, İdam GetirilsinCinayete Kurban Giden Eylül'ün Annesi: Erdoğan'dan Ricam, İdam Getirilsin Katil Komşu, Minik Eylül'ün Cesedini Elleriyle Diktiği Direğin Altına GömmüşKatil Komşu, Minik Eylül'ün Cesedini Elleriyle Diktiği Direğin Altına Gömmüş Ankara Valisi'nden Küçük Eylül Cinayetine İlişkin İlk Açıklama: Yavrumuz KatledildiAnkara Valisi'nden Küçük Eylül Cinayetine İlişkin İlk Açıklama: Yavrumuz Katledildi Küçük Eylül'ün Katledilmesi Sosyal Medyada İdam Tartışmalarının Fitilini AteşlediKüçük Eylül'ün Katledilmesi Sosyal Medyada İdam Tartışmalarının Fitilini Ateşledi Küçük Eylül Cinayetinin Detayları Ortaya Çıktı: Katili, Arabanın Tekerlek İzleri Ele VerdiKüçük Eylül Cinayetinin Detayları Ortaya Çıktı: Katili, Arabanın Tekerlek İzleri Ele Verdi Ankara'da 1 Haftadır Aranan 8 Yaşındaki Eylül'ün Cansız Bedenine UlaşıldıAnkara'da 1 Haftadır Aranan 8 Yaşındaki Eylül'ün Cansız Bedenine Ulaşıldı 7 Gündür Aranan Eylül ile İlgili Yeni Gelişme: Cezaevindeki Zanlı Arama Çalışmalarına Katılmış7 Gündür Aranan Eylül ile İlgili Yeni Gelişme: Cezaevindeki Zanlı Arama Çalışmalarına Katılmış İstismar Edildiği Söylenen Minik Eylül İçin Adalet Bakanı'ndan İlk Yorum: Henüz Netlik Kazanmadıİstismar Edildiği Söylenen Minik Eylül İçin Adalet Bakanı'ndan İlk Yorum: Henüz Netlik Kazanmadı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.