Eyyübiye Belediyesi Vatandaşlara Çeşitli İkramlarda Bulundu

Eyyübiye Belediyesi Vatandaşlara Çeşitli İkramlarda Bulundu
Eyyübiye Belediyesi, Dergah Camisinde 15 Temmuz şehitleri için okunan mevlit programına katılan vatandaşlara su, meyan şerbeti, gül suyu ve lokum ikramında...

Eyyübiye Belediyesi, Dergah Camisinde 15 Temmuz şehitleri için okunan mevlit programına katılan vatandaşlara su, meyan şerbeti, gül suyu ve lokum ikramında bulundu.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri, Bediüzzaman Mezarlığında 15 Temmuz Şehitleri Kabirlerinin ziyaret edilmesi ve Dergah Camisinde şehitler için okunan mevlit programıyla başladı. Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yarım İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler de, Dergah Camisinde 15 Temmuz şehitleri için okunan mevlit programına katılan vatandaşlara, su, meyan şerbeti, gül suyu ve lokum ikramında bulundu. Şanlıurfa Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve merkez ilçe belediyeleri tarafından organize edilen etkinliklere katılan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, etkinliğe katılan vatandaşlarla bir araya geldi. Görevliler tarafından dağıtımı yapılan su, meyan şerbeti, gül suyu ve lokum ikramında da bulunan Ekinci, 15 Temmuz'u unutmamak ve unutturmamak adına faaliyetleri gerçekleştirmeye devam edeceklerini söyledi.

15 Temmuz'u Demokrasi ve Milli Birlik günü olarak yaşayacaklarını belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Ekinci, "Bugün 15 Temmuz 2'inci seneyi devriyesindeyiz. Bu vesile ile Şanlıurfa Valiliğimizin himayelerinde program gerçekleştiriyoruz. Dergah Camisinde şehitlerimizin anısına mevlit okutuldu. Sonrasında da buraya gelen vatandaşlarımıza Eyyübiye Belediyesi olarak ikramlarımız oldu. Akşam namazıyla beraber, sabah namazına kadar güzel bir etkinlik var. Bu vesile ile tüm halkımızı oraya davet etmek istiyoruz. 15 Temmuz'u unutmamak, unutulmamak adına bu faaliyetleri gerçekleştirmek gerekiyor" diye konuştu.

Eyyübiye Belediyesi Vatandaşlara Çeşitli İkramlarda Bulundu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.