"f.bahçe'nin Tek Değeri Kupa, O Statta Her Takım..."

"f.bahçe'nin Tek Değeri Kupa, O Statta Her Takım..."
Beşiktaş yönetiminin bir başka isyanı da F.Bahçe cephesinin bunca yaşanan olaya rağmen her hangi bir özür dilememesi ve kendilerine bir telefon bile etmemesi. Beşiktaş yönetimi bu konudaki isyanını da şöyle ifade ediyor: "Hayatımızda tek hedefimiz kupa mı? Olaylar esnasında prot.
Beşiktaş yönetiminin bir başka isyanı da F.Bahçe cephesinin bunca yaşanan olaya rağmen her hangi bir özür dilememesi ve kendilerine bir telefon bile etmemesi.

Beşiktaş yönetimi bu konudaki isyanını da şöyle ifade ediyor: "Hayatımızda tek hedefimiz kupa mı? Olaylar esnasında protokole gelip de bize 'Geçmiş olsun' diyen de olmadı, maçtan sonra herhangi bir telefon eden de. Top yekün bir küfür bütün stadyumun aynı anda küfrü var bize karşı."

"HANGİ TAKIM BU STADA GİTSE..."

"Sadece bu maçta olmuyor. Hangi takım bu stada gitse aynı şeylerle karşı karşıya kalıyor. Tek fark Şenol Hoca'nın kafasının yarılması. Kafası yarılmasa yine bu olaylar olacaktı ve oluyordu. Bir kulübün disipline edilmesi için mutlaka kan mı akması lazım. Tek değerleri, hedefleri kupa kazanmak. Onun dışında bir değer ve hedef kalmamış maalesef."

İLGİLİ VİDEO


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.