Fatih Altaylı: "adebayor'u Drogba'ya Benzetiyorum"

Fatih Altaylı: "adebayor'u Drogba'ya Benzetiyorum"
Başakşehir'e transfer olduğu günden bu yana saha içerisindeki performansı ve saha dışındaki profesyonel yaşantısı ile büyük bir takdir toplayan Adebayor, Süper Lig'de fırtına gibi esmeye devam ediyor. Adebayor'un son durumunu değerlendiren Fatih Altyalı ve Ahmet Çakar, Togolu fut.
Başakşehir'e transfer olduğu günden bu yana saha içerisindeki performansı ve saha dışındaki profesyonel yaşantısı ile büyük bir takdir toplayan Adebayor, Süper Lig'de fırtına gibi esmeye devam ediyor.

Adebayor'un son durumunu değerlendiren Fatih Altyalı ve Ahmet Çakar, Togolu futbolcu için övgü dolu sözler kullandı.

Adebayor'un Drogba ile çok benzediğini ifade eden Altaylı,"Adebayor var ya muazzam bir oyuncu. Futbolculuğunun yanı sıra adamlığı muazzam. Onu Didier Drogba'ya benzetiyorum. Sahadaki duruşu, arkadaşlarına davranışları, vücut diliyle verdiği mesajlar muhteşem. Bu sadece kafasını sokup gol atmak olayı değil. Bir ara Lens'ten bir top çaldı. 60 metre geri koştu adam! Hücumda kaptığı toplar, eliyle herkese yaptığı yönlendirmeler. Gördüğüm kadarıyla adamlığı da çok iyi bir adama benziyor" dedi.



Adebayor'un Türk futbolcular için çok iyi örnek olduğunu ifade eden Çakar ise,"Adebayor destan yazıyor. Sadece oynadığı futbolla değil verdiği mesajla birçok Türk futbolcusuna örnek olmalı. Adam 34 yaşında Adamın futbol kariyeri tüm Türk futbolcularının kariyerinden fazla. Görünen o ki son durağı Başakşehir. Ama İstanbul'da nasıl oynuyor biliyor musunuz? Sanki Afrika'dan Avrupa'ya yeni gelmiş, 18 yaşında genç bir siyahi oyuncunun oynadığı şevkle oynuyor" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.