Fatih Altaylı, Aziz Yıldırım'ın Sporx'e Verdiği Röportajı Değerlendirdi

Fatih Altaylı, Aziz Yıldırım'ın Sporx'e Verdiği Röportajı Değerlendirdi
Fenerbahçe Spor Kulübü eski başkanı Aziz Yıldırım'ın Sporx'e yaptığı açıklamada TFF Başkan adayı olmayacağını ifade etmesi Türkiye'nin gündemine oturdu. Türkiye'de spor gündemini değiştiren Sporx'in Aziz Yıldırım röportajını yorumlayan Fatih Altaylı, bir Galatasarayl
Fenerbahçe Spor Kulübü eski başkanı Aziz Yıldırım'ın Sporx'e yaptığı açıklamada TFF Başkan adayı olmayacağını ifade etmesi Türkiye'nin gündemine oturdu.

Türkiye'de spor gündemini değiştiren Sporx'in Aziz Yıldırım röportajını yorumlayan Fatih Altaylı, bir Galatasaraylı olarak Aziz Yıldırım'ın TFF Başkanı olmasından rahatsız olmayacağını dile getirdi.

Aziz Yıldırım'ın TFF Başkanlığına kapıyı kapatmasını değerlendiren Altaylı, "Bir Galatasaraylı olarak Aziz Yıldırım'ın TFF Başkanı olmasından rahatsızlık duymazdım. İdeal bir aday mıdır? Değildir ama bunca yıl futbol kulübü idare etmiş, futbolun içinden gelmiş, eleştiriler yapmış, doğrusunun ne olduğunu yapar mıydı bilmem ama bilen birisiydi. Keşke böyle bir ihtimale kapıyı tam kapatmasaydı çünkü Aziz bey yapabilirdi" şeklinde konuştu.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.