Fatih Terim Konuşuyor... | Canli

Fatih Terim Konuşuyor... | Canli
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve Mariano, UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki kritik Porto maçı öncesinde basın toplantısı düzenliyor. Fatih Terim'in basın toplantısını canlı olarak aktarıyoruz.
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve Mariano, UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki kritik Porto maçı öncesinde basın toplantısı düzenliyor.

Fatih Terim'in basın toplantısını canlı olarak aktarıyoruz.

SAYFA SÜREKLİ GÜNCELLENMEKTEDİR, TIKLAYIN

"Son maçımızı kendi evimizde, bize yakışır bir şekilde bitirmek en büyük amacımız. Son maçların sonucu Şampiyonlar Ligi'ne tesir etmekten ziyade, UEFA'ya etki edecek. Kazanmak en büyük isteğimiz, öyle olur ümit ediyorum ki."

MARIANO: "G.SARAY'IN YERİ AVRUPA'DIR"

Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Mariano, "Yarın çok önemli bir karşılaşmaya çıkacağız. Taraftarın önemini bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Onlarla birlikte Avrupa Kupaları'nda yolumuza devam etmek istiyoruz. Galatasaray'ın yeri her zaman Avrupa'dır." dedi.

Brezilyalı sağ bek, "Yarınki maçın önemini biliyoruz. Çok önemli bir takıma karşı, zor bir rakibe karşı oynayacağız. Galatasaray gibi bir takımın her zaman Avrupa'da olması lazım. Bunun farkındayız. Tek amacımız, Galatasaray'ın tarihinde hep olduğu gibi Avrupa'da devam etmek. Dengeli bir gruptaydık ama diğer gruplara baktığımızda 'Favori budur' diyebileceğiniz bir takım var. Bizim grubumuzda ise herkes favoriydi. Biz de elimizden gelenin en iyisini yaptık ama olmadı. Yapmamız gereken, taraftarımızın önünde çıkıp, Avrupa'da yola devam etmek." ifadelerini kullandı. 

Yarın güzel bir skor alıp Avrupa'da yolumuza devam etmek istiyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.