Fatih Terim Shaqiri Ve Ndiaye'yi Istiyor

Fatih Terim Shaqiri Ve Ndiaye'yi Istiyor
Galatasaray'daki 4.
Galatasaray'daki 4. dönemine Göztepe zaferiyle başlayıp, sezonu yine Göztepe galibiyetiyle bitiren Fatih Terim, Galatasaray'a 21. şampiyonluğunu getirdi ve rotayı yeniden Avrupa'nın zirvesine çevirdi: Şampiyonlar Ligi. Basın toplantısında "Bir hayalim daha var" diyerek mesajı veren İmparator, "Dışarıda herkesin özlemi Real Madrid maçı. Tadını unutmadık. O tatta bir mücadeledeyi inanıyorum ki tekrar göstereceğiz" ifadesini kullanmıştı.

Nagatomo ve Denayer...

İmparator bu sözlerinin ardından Başkan Mustafa Cengiz ile oturup, UEFA standartlarına göre hemen çalışmalara başlayacaklarını da söyleyip, kadroda değişim sinyalini verdi. Terim, Devler Ligi'ne yakışır bir takım oluşturmak için transfer çalışmalarına vakit kaybetmeden start verecek. Öncelikle kiralık Nagatomo'nun bonservisinin alınmasını gerekli gören Terim, Denayer'in 1 sene daha kiralanmasını, Donk'un ise sözleşmesinin uzatılmasını istiyor.

Eski aşkı Shaqiri

Dış transferde ise kulübün maddi imkanları ve 26 Mayıs'taki başkanlık seçim sonrası oluşacak ortama göre daha net planlama yapılacak. Ancak hocanın aklında bazı isimler hazır. İmparator, sezon ortasında Stoke City'ye 16 milyon Euro'ya kiralanan Badou Ndiaye'nin kulübü küme düştüğü için kiralanmasına sıcak bakıyor. Aynı şekilde Stoke'ta Terim'in bir diğer eski gözdesi de forma giyiyor: Xherdan Shaqiri. Fatih hoca 3. döneminde, Shaqiri Basel'de oynarken yıldız oyuncuyu istemişti.

İmparator Avrupa'da tek

Cim Bom'da 7. şampiyonluğunu yaşayan Fatih Terim, Avrupa'nın önde gelen liglerine bakıldığında da büyük bir başarıya imza attı. 5 büyük ligin yanı sıra Portekiz, Hollanda, Avrupa, İskoçya, Belçika, İsviçre, Rusya ve Avusturya dikkate alındığında, sonradan göreve gelip şampiyonluğa ulaşan tek hoca Fatih Terim oldu. Galatasaray, Avrupa'nın 13 ligi arasında teknik direktör değiştirmesine rağmen şampiyon olan tek kulüp.

İLGİLİ VİDEO


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.