Fatih Terim Uyardı: "konsantrasyon"

Fatih Terim Uyardı: "konsantrasyon"
Galatasaray lige döndü.. Fanatik gazetesinden Metin Karabaş'ın haberine göre; Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçında Lokomotiv Moskova'yı 3-0 mağlup etmeyi başaran Cim Bom'da, gözler pazar günkü Akhisar deplasmanına çevrildi.
Galatasaray lige döndü..

Fanatik gazetesinden Metin Karabaş'ın haberine göre; Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçında Lokomotiv Moskova'yı 3-0 mağlup etmeyi başaran Cim Bom'da, gözler pazar günkü Akhisar deplasmanına çevrildi. Sarı- Kırmızılılar dünkü idmanda rakip analizi yaptı. Teknik patron Fatih Terim'in idman sırasında öğrencilerine 'konsantrasyon' uyarısında bulunduğu öğrenildi.

Avrupa'da çok iyi bir galibiyet aldıklarını hatırlatan tecrübeli hocanın, "Kazandığımız maç için hepinizi kutluyorum. Fakat sevinmek için fazla vaktimiz yok. Akhisar'ı mutlaka yenmeliyiz. En küçük bir motivasyon eksikliğinin nelere m,l olduğunu Süper Kupa maçında gördük" dedi.

Terim rotasyonu düşünüyor

Akhisar, sezon başında Konya'da oynanan Süper Kupa mücadelesinde Aslan'ı penaltılarla geçerek mutlu sona ulaşmıştı. Terim'in özellikle o karşılaşmayı hatırlatarak takımını motive etmeye çalıştığı ifade ediliyor.

Galatasaray, pazar günkü Akhisar deplasmanının ardından, cuma günü sahasında Erzurum'u konuk edecek. Terim bu yoğun fikstür nedeniyle kadroda ufak bir rotasyona gitmeyi düşünüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.