Fatih Terim'den Kadıköy'de Isyan; "ceza Verirler"

Fatih Terim'den Kadıköy'de Isyan; "ceza Verirler"
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Fenerbahçe ile 1-1 berabere biten maçın ardından açıklamalarda bulundu.   Fenerbahçe'nin daha eksik kalması gerektiğini ifade eden Terim, "Kazanmamız gereken bir maç.
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Fenerbahçe ile 1-1 berabere biten maçın ardından açıklamalarda bulundu.
 
Fenerbahçe'nin daha eksik kalması gerektiğini ifade eden Terim, "Kazanmamız gereken bir maç. İlk yarı 11'e 11 neredeyse pozisyon vermedik, 2. yarı 10 kişiyken, oyunun hakimiyken, daha çok pozisyon üretmeliydik ama buna rağmen, Fenerbahçe daha da eksik kalabilirdi ama olmadı. Çok rahat kazanacağımız maçı berabere bitirdik, çok üzgünüm" dedi.
 
Hakem Ali Palabıyık ve VAR Bülent Yıldırım'ı da sert bir dille eleştiren Fatih Terim, "Kardeşim faulü vereceksin, VAR'a gideceksin, VAR Bülent Yıldırım, sen çağıracaksın, bir önceki pozisyonda kart diye uyaracaksın. O zaman bu işi niye yapıyorsun kardeşim? Korkaksanız yapmayın!  Yok gelenek bozulmamış, yine yenilmemiş falan, ben onları umursayan biri değilim. Galatasaray'ın burada unutulmaz hatıraları var, ben onları önemseyen biriyim." şeklinde konuştu.
 
Galatasaray'ın sessiz kaldığını belirten Terim, "Konuştuğum zaman ceza yiyorum, onlara da o fırsatı vermek istemiyorum çünkü istedikleri o zaten. Maç öncesi, maçın içinde... Bu sene enteresan şeyler oluyor.  Şimdi herhangi bir şey söylesem bir de ceza yiyorum! Herkes maçtan sonra bir şey söylüyor ama olan Galatasaray'a oluyor. Galatasaray susuyor. Ben de konuşunca ceza yiyorum. Onlara o fırsatı vermek istemiyorum çünkü 6 maç kaldı" ifadelerini kullandı.
FATİH TERİM'İN BASIN TOPLANTISINDAN;

"Golün öncesinde hakemin 15-20 saniye, 1 dakika konuşulması zaten bir şey var demektir. 'Ya şimdi puan kaybedilince Fatih hoca konuşuyor' diye bir şey var ama ben puan kaybettiğimde hiç konuşmadım. O kadar çok şey söylemek istiyorum ki, söyleyince ceza yiyorum"

"Herkes gol atmak ister. Burada gol atıp da kazandıracak bir arkadaş kahraman olmaz, bir maç kazandırır. 'Gelenek bozulmadı, kazanamadı' gibi şeyleri umursamam. Galatasaray tarihte unutulmayacak güzellikler yaşadı burada, onları önenseyen biri değilim ben."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.