Fatih Terim'den Malatyaspor Maçına Iki Rotasyon

Fatih Terim'den Malatyaspor Maçına Iki Rotasyon
Başakşehir'in Rize'ye puan kaybetmesiyle şampiyonluk için iddiasını artıran Galatasaray, perşembe günü Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Evkur Yeni Malatyaspor'a konuk olacak. Ligde tüm maçlarını kazandığı takdirde şampiyonluğa ulaşacak sarı-kırmızılılarda zorlu viraj .
Başakşehir'in Rize'ye puan kaybetmesiyle şampiyonluk için iddiasını artıran Galatasaray, perşembe günü Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Evkur Yeni Malatyaspor'a konuk olacak.

Ligde tüm maçlarını kazandığı takdirde şampiyonluğa ulaşacak sarı-kırmızılılarda zorlu viraj öncesinde Fatih Terim kupada rotasyona gitmeyi düşünüyor.

Kayserispor mücadelesi öncesinde sakatlığı bulunan ve maça yetiştirilen Sofiane Feghouli, Yeni Malatyaspor deplasmanında sakatlığının nüksetme ihtimali nedeniyle riske edilmeyecek.

Terim'in savunmanın merkezinde ise Luyindama'yı Konyaspor'a saklamak istediği, bu yüzden tandemde Ryan Donk ve Marcao'ya görev vereceği bildirildi.

Orta sahada ise kaptan Selçuk İnan ilk 11'e dönecek. Terim'in maç günü Emre Akbaba ya da Belhanda ikilisinden birini kenara çekeceği ve Selçuk'u bu bölgede kullanacağı öğrenildi.

img.buzz-thumb.buzz-thumb-cell.buzz-thumb-cell>img.flickity-prev-next-button.flickity-prev-next-button:hover.flickity-prev-next-button .arrow.flickity-prev-next-button.previous.flickity-prev-next-button.next.social-buttons.social-buttons>.btn.social-buttons>.btn img.btn-facebook.btn-twitter.gallery-info.glr-title.glr-desc.glr-desc>p.glr-desc>h2.gallery-count.gallery-count>b.gallery-title.data-title,.data-desc.glr-key.gallery-content:hover .glr-key]]>
Galatasaray Futbol Takımı, 2018-2019 Ziraat Türkiye Kupası yarı finali rövanşında Yeni Malatyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti.
Galatasaray Futbol Takımı, 2018-2019 Ziraat Türkiye Kupası yarı finali rövanşında Yeni Malatyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti.
Daha sonra sınırlı alanda pas çalışması yapıldı.

1 / 10
Galatasaray idman - 23 Nisan


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.