Fatih Terim'den Motivasyon; "galatasaray'da Hedef Bitmez"

Fatih Terim'den Motivasyon; "galatasaray'da Hedef Bitmez"
Galatasaray, devre arası transferlerle umutlu olduğu sezonda Avrupa Ligi'nde hüsran yaşadı.
Galatasaray, devre arası transferlerle umutlu olduğu sezonda Avrupa Ligi'nde hüsran yaşadı. Benfica'ya 1-2 ve 0-0'lık sonuçlarla elenen Cimbom'da teknik direktör Fatih Terim, oyuncularının motivasyonunun düşmemesi için konuşmalara başladı.

Öğrencilerini Süper Lig ve Türkiye Kupası'na odaklamak isteyen İmparator, kulübün yapısını anlatıyor. Geçmişte Cimbom'un 2 kupayla kapattığı sezonları hatırlatan Fatih Terim'in öğrencilerine "Burası Galatasaray. Bizde hedef bitmez. Evet Avrupa'dan elendik ancak önümüzde hala alabileceğimiz 2 kupa var. Bunun için herkesin tam konsantre olmasını istiyorum" dediği öğrenildi.

Fatih Terim, Avrupa Kupası'nda oynanan maçlardan sonra takımın ritminin bozulmasını istemiyor. Bu sebeple öğrencileriyle konuşan deneyimli hoca, ilk yarıda 3-0 kaybedilen Akhisar maçını da hazırlattı.

Terim'in "Bizim için büyük-küçük maç ayrımı yok. Hata yapma lüksümüz de yok. Her maç 3 puan. Akhisar'ın puan cetvelindeki yeri bizi ilgilendirmez. İlk yarıda bizi farklı yendiklerini unutmayın. Hiçbir maç oynanmadan kazanılmaz" dediği belirtildi.

MUSLERA'YA TERAPİ
Cimbom'un Uruguaylı eldiveni Fernando Muslera, Benfica maçında 24 pas hatası yaptı. Takım arkadaşları sürekli onun rakibe teslim ettiği topları geri kazanmak için uğraşıyor.

Fatih Terim'in de bu durumdan memnun olmadığı ve kaleci antrenörü Claudio Taffarel ile görüştüğü öğrenildi. Terim'in "Topu oyuna ayakla sokmasına özel olarak çalışın. Top bizde kalmalı. Rakibe verdiğimizde oyunumuz bozuluyor" dediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.